Salina Bucuresti SalRegia

Respiră sare, respiră mai ușor!

La SalRegia te bucuri de beneficiile salinoterapiei asupra sistemului respirator și de relaxare totală


Salina Bucuresti SalRegia

Respiră sare, respiră mai ușor!

La SalRegia te bucuri de beneficiile salinoterapiei asupra sistemului respirator și de relaxare totală

Salina Bucuresti SalRegia - tratament respirator eficient, 100% natural, destinat tuturor categoriilor de vârstă

YouTube player

Salina Bucuresti SalRegia - tratament respirator eficient, 100% natural, destinat tuturor categoriilor de vârstă

YouTube player

Salina este dedicata in mod special copiilor dar si adultilor care prezinta diverse afectiuni respiratorii si care vor sa imbunatateasca starea de sanatate in mod natural, sa creasca imunitatea si sa petreaca clipe de relaxare profunda sau joaca pentru cei mici.

Respiră sare, respiră mai ușor!

Salina Bucuresti SalRegia este o oaza ta de sănătate și relaxare care aduce la un loc 3 mari beneficii: sănătatea aparatului respirator, loc de joacă pentru copii și relaxare pentru adulți.


Ședințele individuale au loc într-un salon privat în care beneficiezi de intimitate și liniște, în timp ce muzica ambientală și lumina difuză contribuie la atmosfera perfectă.

Respiri mai bine

Salinoterapia reduce congestia pulmonară, curăță plămânii, elimină toxinele din sistemul respirator și contribuie semnificativ la creșterea imunității. Vei avea o respirație mult mai ușoară.

Loc de joacă pentru copii

Am realizat salina pentru copii în mod special, și de aceea am adus numeroase jucării astfel încât copiii să se simtă în largul lor. Ei se joacă și în același timp sarea își face datoria, curăță mucișorii și ajută la creșterea imunității.
O cură de salină ajută semnificativ la diminuarea episoadelor de răceli, iar simptomele vor fi mult diminuate.

Te simți mai bine

Sarea produce ioni negativi care generează diverse modificări în chimia creierului, îmbunătățind starea de spirit, ajutându-te să te eliberezi de stres și să obții o energie mai bună. De asemenea, în urma curelor vei remarca faptul că somnul va fi mult mai odihnitor.

Beneficiile salinoterapiei

Respiri mult mai ușor

Pentru a te bucura de un sistem respirator curat, energie, vitalitate și longevitate, plămânii sănătoși și curați sunt absolut esențiali!

Îmbunătățești sistemul imunitar

Terapia cu sare stimulează sistemul imunitar, ucide bacteriile și virușii din sistemul respirator și mineralizează celulele

Căi respiratorii mult mai curate

Terapia cu sare curăță în profunzime plămânii și revigorează organismul uman prin creșterea capacității pulmonare și aportul mărit de oxigen

Ameliorezi simptomele infecțiilor urechilor

Terapia cu sare - tratament neinvaziv, fără alte medicamente, ajută la ameliorarea simptomelor infecției urechii

Dormi mult mai bine

Un sistem respirator curat înseamnă un aport mare de oxigen, energie debordantă și o calitate excelentă a somnului

Reduci inflamațiile sistemului respirator

Particulele de sare inhalată prezintă următoarele proprietăți: mucocinetice, dezinfectante, bactericide, antiinflamatoare și hidrofile

Reduci stresul

Sănătatea îmbunătățită, un aport de oxigen mult mai mare și o energie crescută au ca rol reducerea momentelor de stres și creșterea stării de bine

O piele mult mai fină

Sarea uscată activează la nivelul microcirculatiei pielii, ajutând activitatea membranei celulare, îmbunătățind funcționarea și regenerarea pielii. Bucură-te de o piele catifelată din nou!

De ce Salina Bucuresti SalRegia?

Tratament 100% natural pentru afecțiuni respiratorii și sistem imunitar puternic

Eficiență de 4 ori mai mare decât la o salină de adâncime

Ședință de 60 minute de tratament respirator eficient, de întreținere sau relaxare

Te poți programa flexibil în funcție de programul tău

Loc de joacă pentru copii, Salon VIP pentru ședințe individuale

Garanție 100%

iti returnam suma platita pe abonament daca nu ai rezultate*

Testimoniale

Parerea clientilor este foarte importanta pentru noi, de aceea publicam testimoniale reale de pe Google si Facebook despre salina SalRegia Bucuresti.

Testimoniale video clienti

YouTube player
YouTube player

Despre Salina Bucuresti SalRegia

O ședință durează 60 de minute. Te poți programa și la alte intervale, nu doar la fix. Așadar, îți oferim flexibilitate, iar cu pachetul After-Hours beneficiezi de program non-stop

La SalRegia poți alege între salonul comun pentru relaxare adulți și loc de joacă pentru copii sau salonul VIP – dacă vrei să stai singur în salon separat pentru relaxare profundă

Activități în salină

Cei mici își pot petrece timpul la locul de joacă amenajat în salonul comun, alături de o mulțime de jucării deosebite. Distracția va fi garantată!

Activități distractive și diverse pentru copii, joacă, pictură pe hârtie sau figurine de ipsos, lectură

Descoperă multiplele efecte deosebite ale aerosolilor salini în salonul comun dedicat atât adulților cât și copiilor

În salonul VIP individual ai posibilitatea de a te bucura de unul singur de beneficiile salinoterapiei, fără să fii întrerupt de altcineva

Salinoterapia crește imunitatea ajutând la prevenția impotriva covid-19 și ajută în mod cert la recuperarea rapidă după covid-19

În salină se pot organiza diverse evenimente private cu tematici: zile de naștere, prezentări, grupuri de discuții sau ședințe de grup de terapie

Întrebări frecvente

Cum ne poate ajuta salina să respirăm mult mai bine?
Este sigură pentru sănătatea noastră?

Da! Deoarece dorim ca ședințele să fie cât mai plăcute și mai relaxante, îți oferim posibilitatea de a opta pentru ședintele individuale în salonul VIP, în așa fel încât să te deconectezi complet în intimitate. 

Fotoliile comode din salonul VIP te așteaptă să îți detensionezi corpul și să îți golești mintea de stres și presiune, în timp ce te bucuri de clipe magice la Salina SalRegia.

Dacă vii impreună cu copilul, avem loc de joacă cu jucării pentru el și în salonul VIP.

De asemenea, îți oferim opțiunea de a rezerva salonul principal pentru grupul de prieteni sau pentru familie. Aici se pot organiza evenimente private, fără prezența altor persoane în afară de cele invitate de tine.

Salinoterapia sau tratamentul cu aerosoli salini (cum mai este denumită), indiferent dacă este facută în salină de adâncime sau în salină artificială de suprafață, este cunoscută ca o abordare naturală și unică pentru ameliorarea simptomelor afecțiunilor respiratorii, a alergiilor și problemelor dermatologice, cum sunt următoarele:

Afecțiuni respiratorii

Astm
Bronșită cronică
Bronșită astmatiformă
Sinuzită
Pneumonie
Răceli sezoniere
Emfizem pulmonar
Tuse convulsivă
Tuse tabagică
Laringită
Faringită
Amigdalită cronică
Otită
Infecții ale urechii
Rinită alergică
Alte alergii cu simptome respiratorii
Apnee (sforăit)
Pneumonii (după stadiul acut)
Infecții bronho-pulmonare
Răceală
Tuse
Infecții virale
Gripă
Infecții ale sinusurilor
Bronșită tabagică
BPOC (bronhopneumopatie cronică obstructivă)
Insuficiență respiratorie obstructivă
Alergii la poluanți industriali sau domestici
Silicoză grad I și II
Polipoză nazală / faringiană
Respirație șuierătoare
Edem mucosal
Fibroză chistică
Presiune pe piept
Infecții ale urechii
ADHD
Alergii / febra fânului
Tulburări acute frecvente ale căilor respiratorii
Infecție respiratorie
Boală bronșiectatică
Tusea fumătorului
Imbunătățirea performanței pulmonare pentru muzicieni, sportivi și cântăreți

Afecțiuni ale sistemului nervos

Stres
Oboseală cronică
Insomnie
Nevroze
Depresie
Anxietate
Migrene
Letargie

Afecțiuni dermatologice

Dermatită
Psoriazis
Eczeme
Acnee
Urticarie
Vindecarea pielii după operație

Alte afecțiuni

Dereglări metabolice
Deficit constituțional la copii, adolescenți și tineri
Stări prepuberale in cazul copiilor supraponderali și hiporeactivi
Disfuncții tiroidiene
Disfuncții digestive
Meteosensibilitate
Tabagism
Sedentarism prelungit
Ortostatism prelungit
Apnee (sforăit)
Sindrom de sensibilitate chimică multiplă

Salinoterapia este o metodă naturală de curățare a sistemului respirator. Te bucuri de rezultate pe termen lung, fără să fie nevoie de tratament medicamentos, sarea fiind un dezinfectant natural foarte puternic. 

Salinoterapia presupune inhalarea aerosolilor salini uscați, aceștia fiind, de fapt, particule foarte fine de sare, cu dimensiuni între 1 și 5 microni, aceasta fiind dimensiunea ideală pentru ca ele să pătrundă până în cele mai adânci locuri ale sistemului respirator, ajungând chiar până la alveolele pulmonare.

Sarea produce ioni negativi, iar aceștia atrag și neutralizează particulele dăunătoare precum praful, bacteriile și virușii.

Sistemul nostru de ventilație lucrează permanent și extrage aerul viciat din interior și îl expulzează în exterior, astfel încât atmosfera din interior este sigură.

Sarea este un dezinfectant natural foarte puternic, este formată în proporție de 98% de ioni de sodiu și clor, ambele substanțe fiind cunoscute ca un dezinfectant foarte puternic. Sarea mai conține și alte ~80 minerale, unele dintre ele fiind foarte rare și negăsindu-se în alimentația zilnică obișnuită a oamenilor.

Chiar dacă urmezi un tratament medicamentos la recomandarea medicului, curele de salinoterapie pot fi urmate în paralel, dar și ca tratament singular. Atunci când salinoterapia este utilizată drept tratament complementar, eficiența curelor devine și mai sporită, iar cantitatea medicamentelor prescrise inițial se va reduce treptat.  

Da! Sarea este un dezinfectant natural puternic și eficient, care ucide virușii și bacteriile. Pereții și podeaua salinei sunt în întregime acoperite cu sare de cea mai bună calitate, ceea ce creează condiții sterile în toate încăperile.

Sunt numeroase studii care atestă faptul că în climat salin nu se pot dezvolta bacterii sau viruși.

În plus, la noi sistemul de ventilație aspiră în permanență aerul din interiorul încăperilor și îl expulzează în exterior, atmosfera devenind sigură.

În contextul actual în care ne aflăm cu toții, este normal să ne adresăm întrebări cu privire la siguranța noastră și nu numai.

Studii recente demonstrează eficiența salinei în combaterea și ameliorarea simptomelor de covid-19 și a oricăror afecțiuni respiratorii. Persoanele care ne-au trecut pragul confirmă faptul că, în urma curelor de la Salina SalRegia, starea lor generală s-a îmbunătățit simțitor, iar organismul nu a rămas cu sechele în urma infectării cu SARS-CoV-2, sistemul imunitar devenind mai puternic datorită salinoterapiei.

Siguranța salinei este oferită de caracterul dezinfectant, bactericid, antioxidant, antiinflamator și fungicid al sării și al ionilor negativi generați de aceasta.

Recomandăm tuturor să urmeze curele de salinoterapie, dar mai ales celor care au fost afectați de COVID-19 deoarece salina ajută la grăbirea recuperării și revenirii la viața normală, în același timp crescând imunitatea și ajutând la prevenție.

În protocolul de medicină fizică și reabilitare post-covid-19 elaborat de Ministerul Sănătății și publicat în Monitorul Oficial în 26.04.2021,  Partea I nr. 439, se recomandă salinoterapia ca metodă de recuperare pentru cei afectați de această boală.