Motive sa frecventezi Salina SalRegia

Regatul de sare

Pentru că la noi salinoterapia este 100% naturală! Fără chimicale, fără medicamente, fără efecte adverse!

Pentru că în salina, concentrația de aerosoli salini este foarte ridicată, perfectă pentru cel mai benefic tratament posibil. Acest lucru se simte chiar după primele minute de terapie, sarea așezându-se pe buzele pacienților.

Pentru că salina artificială este de 9 ori mai aseptică (sterilizată) decât o sală de operație, salinele sunt considerate unele dintre cele mai purificate locuri de pe Pământ. De ce? Pentru ca sarea este formată în procent de 98% din ioni de Clor și Sodiu. Clorul are rolul de a dezinfecta suprafața mucoaselor iar Sodiul are rolul de a atrage apa din interstiții, fluidificând secreţiile bronşice.

In interiorul salinei aerul este permanent ventilat, aerul folosit este extras in exterior, astfel incat umiditatea este tinuta sub control, creandu-se astfel un mediu placut pentru respiratie si relaxare.

Pentru că o terapie completă la salina SalRegia are un preț accesibil, fiind incomparabil mai ieftină decât un sejur la o salină aflată în altă localitate decât cea în care se află pacientul.

Pentru ca ajungi foarte usor la noi, suntem la 10 minute de metrou Universitate si Iancului, si la 2 minute de Foisorul de Foc, pe Bulevardul Pache Protopopescu, cu intrarea direct din bulevard.

Pentru ca salina se afla la demisol, ceea ce adauga un plus de naturalete la conceptul de salina.

Pentru că te vom primi intotdeauna cu amabilitate, fiind mereu dispuși să te ajutăm cu informații și indicații. ​

Pentru ca poti face si alte activitati in salina:
- copiii au loc de joaca special conceput pentru ei
- poti sa citesti o carte, sa asculti muzica, sa te relaxezi in timp ce copilul se joaca in voie si in maxima siguranta impreuna cu ceilalti copii.
- organizam evenimente speciale cu specific in care vei afla si experimenta lucruri noi, benefice atat pe plan fizic cat si mental.

Pentru ca am pregatit in plus fata de salonul mare, unde au access comun adultii si copiii, un alt salon special doar cu 2 fotolii premium, unde vei avea controlul absolut al timpului si spatiului, si unde te vei bucura in liniste de momente deosebite. Poti veni singur sau insotit de o persoana apropiata de sufletul tau. ​

Iti oferim GARANTIA 100%: daca ai un motiv serios pentru care vizita ta in Regatul de SARE nu a fost in regula, iti returnam integral pretul biletului.