Motive sa frecventezi Salina SalRegia

18 motive sa frecventezi Salina SalRegia Bucuresti
Regatul de sare1


Pentru că salinoterapia este 100% naturală! Fără chimicale, fără medicamente, fără efecte adverse!

2

Pentru că în salina, concentrația de aerosoli salini este ridicată, perfectă pentru cel mai benefic tratament posibil. Acest lucru se simte chiar după primele minute de terapie, sarea așezându-se pe buzele pacienților.

3

Pentru că salinoterapia este indicată pentru aproape toate problemele pulmonare și nu numai. Aici poți citi indicațiile complete!

4

In interiorul salinei aerul este permanent ventilat creandu-se astfel un mediu placut.

5

Pentru că o salină artificială este de 9 ori mai aseptică (sterilizată) decât o sală de operație, salinele fiind considerate unele dintre cele mai purificate locuri de pe Pământ.

6

Pentru că temperatura în salinele noastre este constanta in jurul valorii de 20 de grade indiferent de anotimp.

7

Pentru ca umiditatea din interiorul salinei este constanta in jurul valorii normale de 50%, lucru extrem de important pentru ca beneficiile salinoterapiei sa fie maxime.

8

Pentru că o terapie completă la SalRegia are un preț foarte accesibil, pentru oricine, fiind incomparabil mai ieftină decât un sejur la o salină aflată în altă localitate decât cea în care se află pacientul.

9

Pentru ca ajungi foarte usor la noi, suntem la 10 minute de metrou Universitate si Iancului, si la 2 minute de Foisorul de Foc, pe Bulevardul Pache Protopopescu, cu intrarea direct din bulevard.

10

Pentru ca salina se afla la demisol, ceea ce adauga un plus de naturalete la conceptul de salina

11

Pentru că dispunem de una dintre cele mai simpatice și amabile echipe de personal, fiind mereu dispuși să te ajutăm cu informații și indicații.

12

Pentru că intreaga încăpere este placată în blocuri de sare cu o grosime medie de 25 cm. Cantitatea de sare folosită este de ~30 de tone.

13

Pentru că bulgării de sare folosiți sunt neprelucrați (cristalele de sare sunt active), necontaminați de toxine sau poluare, fiind extrași din Salina Praid.

14

Pentru că aerul este bogat în aerosoli salini, ioni negativi și minerale (elemente natural identice cu cele din corp).

15

Pentru că saturarea aerului cu aerosoli se realizează printr-un curent circular de aer aflat într-un permanent contact cu pereții de sare.

16

Pentru ca poti face si alte activitati in salina: citesti o carte, asculti muzica, copilul tau are loc de joaca separat de adulti si se poate juca in voie si in maxima siguranta impreuna cu ceilalti copii.

17

Pentru ca am pregatit in plus fata de salonul mare, unde au access comun adultii si copiii, un alt salon special, unde vei avea controlul absolut al timpului si spatiului, si unde te vei bucura in liniste de momente deosebite. Poti veni singur sau insotit de o persoana apropiata de sufletul tau.

18

Si daca nici acest argument nu te-a convins, iti oferim GARANTIA 100%: daca ai un motiv serios pentru care vizita ta in Regat nu a fost in regula, iti returnam integral pretul biletului.