SalRegia - Salina Bucuresti

Despre Salina SalRegiaSalina SalRegia sau Regatul de sare este un proiect personal pe care l-am pornit din dorinta de a aduce o schimbare in bine atat in viata personala cat si in viata altor oameni.

Totul a inceput acum cativa ani, cand starea mea de sanatate nu era tocmai buna si raceam destul de des. In acelasi timp eram angajat la o companie multinationala unde dupa cum majoriatatea dintre dvs stiti, stresul si oboseala erau la un nivel ridicat, fapte care isi puneau amprenta asupra calitatii vietii. La acest nivel, majoritatea dintre oameni nu constientizeaza ca au o problema si continua in acelasi stil, ceea ce nu aduce nimic bun in viata personala. Cand am inceput sa constientizez vag ca am o problema, deja drumul a fost deschis. La momentul cand am concluzionat precis ca am o problema, am avut un soc: e clar ca ceva nu merge cum trebuie si trebuie schimbat ceva. Exact ca multi dintre noi, desi constientizam ca ceva nu merge asa cum ne dorim, frica de schimbare, obisnuinta, au fost factori care permanent au pus frana si au incercat sa blocheze drumul.


Usor, usor, am inceput sa imi pun intrebari, cum sa respir mai bine, cum sa nu mai racesc des, cum sa reduc stresul, cum sa dorm mai bine, cum sa imi imbunatatesc calitatea vietii, si cum sa imi gasesc drumul in viata care sa ma echilibreze din punct de vedere fizic si emotional.
Cum diagnosticul fusese pus, am inceput sa caut solutii, si ulterior sa stabilesc ce mi se potriveste. Intrucat sunt adeptul unui stil de viata sanatos si natural, solutia a venit de la sine: salinoterapia.
An de an am mers in concediu la Salinele din tara si de fiecare data veneam de acolo revigorat, incarcat de energie pozitiva, cu starea de sanatate imbunatatita simtitor si imunitatea crescuta. Simptomele pe care le aveam inante, acum erau mult diminuate. Sedintele de salinoterapeie pe care le faceam in concediu erau de un real ajutor, atat din punct de vedere medical, cat si psihic.


In vara lui 2018 am concluzionat ca a venit momentul schimbarii mult asteptate si am decis sa merg pe calea proprie, sa nu mai fiu angajat la o companie si sa imi iau viata in propriile maini. Am dus o lupta puternica cu sinele meu si recunosc ca a fost nevoie de mult curaj sa pornesc acest proiect.


Pentru acest proiect am investit resurse materiale, timp, a trebuit sa fac pace cu mine, sa imi inving fricile si toate temerile si sa pornesc pe acest drum cu fruntea sus, cu dedicatie si dorinta imensa de a face ca visul meu sa devina realitate. Sa imi indeplinesc visul si in acelasi timp sa ajut si alti oameni sa isi creasca calitatea vietii, este provocarea suprema. Am convingerea ca aici, la SalRegia, voi indeplini toate dorintele, si voi, cei care vizitati Regatul de Sare, o veti face cu bucurie si multumire in suflet.


In incheiere as vrea sa imaprtasesc cu dvs 3 reguli simple in viata care m-au ghidat pe mine si m-au adus pe drumul corect:

Daca nu lupti pentru ceva, nu il vei avea niciodata.

Daca nu intrebi, raspunsul va fi mereu nu.

Daca nu mergi inainte, vei fi mereu in acelasi loc.


Te astept cu drag in Salina Salregia - Regatul de sare
Cristian Chitu - brand manager