Prețuri Salina SalRegia

Punem accentul pe oameni și pe sănătate, pe starea de bine, iar cu aceste valori în minte ne asigurăm că fiecare persoană care dorește să ne treacă pragul – are acces la serviciile noastre. Tocmai de aceea, indiferent că e vorba despre ședințe ocazionale sau despre achiziționarea de abonamente, îți stăm la dispoziție cu tarife distincte, în așa fel încât să poți alege varianta ideală pentru bugetul tău.

Am gândit inclusiv un salon VIP individual pentru a oferi intimitate maximă acelor persoane care vor să aibă parte de o ședință fără alte persoane în jur, poate doar alături de un apropiat dacă îți dorești acest lucru. Salinoterapia este excelentă pentru curățarea sistemului respirator, dar poate să reprezinte și un moment de destindere și meditație.

Vrem să vii în salina noastră cu plăcere, așa că, pe lângă curele de sănătate, te ajutăm să organizezi un eveniment într-un cadru inedit. Văzând copiii care se joacă în timp ce sistemul respirator trece printr-un proces de curățare, ne-a venit o idee! Am pregătit o zonă specială pentru organizarea de evenimente, iar tarifele sunt și aici personalizate. Solicită o ofertă, iar noi îți dăm toate detaliile legate de zile de naștere pentru copii, organizarea de ședințe office și alt tip de evenimente, în funcție de necesități.

Uită de stres măcar pentru 60 de minute, atât cât durează o ședință de salinoterapie. Conectează-te cu tine, bucură-te de experiență și lasă proprietățile benefice ale sării să acționeze și să îți redea vitalitatea și sănătatea, precum și o stare generală de bine.

Te așteptăm cu drag să pătrunzi într-un univers al liniștii și al vindecării, să profiți de cele mai fine particule de sare pentru cea mai profundă curățare a plămânului și a întregului sistem respirator.

Durata unei ședințe este de 60 minute, și incepe la ora programării, nu la ora sosirii. Pentru că vrem ca toți cei care vin la noi să se bucure de servicii de calitate, rugămintea noastră este să onorați ora programată.

* Pachetul “Familie” se referă la un adult și un copil. Prețurile afișate se referă la membrii ai aceleeași familii. Abonamentele sunt transmisibile dacă se respectă numărul de persoane din abonament. Vă invităm să ne contactați dacă doriți oferte personalizate, pentru familii din mai mulți membrii, sau dacă doriți un alt număr de ședințe sau altă valabilitate a abonamentului.

* Extra-bonus = 20% reducere pentru ședințele de intreținere + 1 ședință gratuită pentru un adult sau un adult și un copil – voucher cadou valabil 15 zile de la achiziția abonamentului (in intervalul Luni-Vineri). Voucherul nu poate fi folosit de titularul abonamentului. 

** Bonus = 20% reducere din prețul ședințelor ocazionale pentru ședințele de intreținere. Reducerea este valabilă 60 zile de la terminarea ședințelor din abonament și se acordă pentru o ședință ocazională pe săptămână ( se pot efectua minim 4 ședințe sau in total 8 ședințe de intreținere – ședințele trebuie să fie consecutive). Schema completă de intreținere (8 ședințe) = 20% reducere la următorul abonament (cel puțin egal cu vechiul abonament).

Accesul în salină se face numai pe bază de programare pentru a nu aglomera încăperile și pentru a asigura tuturor confort maxim.

Adult45 lei
Adult VIP60 lei
Copil35 lei
Copil VIP40 lei
Adult + copil60 lei
Adult + copil VIP80 lei
Adult + 2 copii80 lei
Adult + 2 copii VIP100 lei
2 adulti + copil80 lei
2 adulti + copil VIP100 lei
2 adulti + 2 copii100 lei
2 adulti + 2 copii VIP120 lei

Adult 10 ședințe350 leiValabil 30 zile
Adult 10 ședințe VIP450 leiValabil 30 zile
Adult 5 ședințe200 leiValabil 15 zile
Adult 5 ședințe VIP250 leiValabil 15 zile

 

Familie 10 ședințe450 leiValabil 30 zile
Familie 10 ședințe VIP650 leiValabil 30 zile
Familie 5 ședințe250 leiValabil 15 zile
Familie 5 ședințe VIP350 leiValabil 15 zile
Call Now Button