Servicii Salina SalRegia

1. Salinoterapie pentru adulți

imagine salregia

Experimentează numeroasele efecte binefăcătoare ale aerosolilor salini într-un salon special conceput pentru adulți, timp în care reusești să te relaxezi și să uiți de probleme. Bucură-te de muzica ambientală și de o carte sau revistă din minibiblioteca din salină.

Salonul amenajat pentru adulți prezintă o capacitate de 10 locuri, iar ședințele dureaza 60 de minute fiecare, chiar din momentul intrării în salină.

Având în vedere contextul în care ne aflăm cu toții, este de la sine ințeles de ce numărul de locuri disponibil pentru o ședință  este limitat. Tocmai de aceea, te rugăm să faci o rezervare din timp, astfel încât să fii sigur ca vor exista locuri disponibile la ora dorită de tine.

În cazul în care îți dorești ca în salină să fii doar tu, îți recomandăm să inchiriezi salonul VIP, deoarece în cadrul acestui salon sunt permise numai ședințele individuale. Astfel, ai garanția faptului ca nu vei fi deranjat de nicio persoană străină.

2. Salinoterapie în salonul individual VIP

salina-pache011

Experimentează aceleași beneficii uimitoare ale aerosolilor salini într-un cadru privat, separat de salonul principal.

În cazul în care vrei sa inchiriezi salina doar pentru tine, fără prezența persoanelor străine, inchiriază salonul individual VIP.

Aceasta este o ocazie unică de a te bucura de clipe liniștite și relaxante, fără să fii întrerupt de altcineva.

În salon se află două fotolii premium, loc în care te poți odihni cât vrei, singur sau alături de o persoană dragă ție.

Poți sta confortabil în fotoliu, timp în care asculți muzică specială pentru relaxare. De asemenea, ai posibilitatea de a-ți regla singur cantitatea de lumină și culoarea acesteia.

Toate acestea îți garanteaza faptul că vei avea parte de cele mai frumoase și relaxante clipe de până acum, departe de haosul urban.

3. Salinoterapie pentru copii

salinoterapie

Daca vii la salină cu cei mici, noi te așteptăm cu un salon special amenajat pentru copii. Aceștia se pot juca și distra cu o mulțime de jucării, loc în care distracția este garantată.

De asemenea, îi poți supraveghea de aproape sau chiar din salonul pentru adulți, acest salon fiind alăturat.

Salina este benefică pentru copii deoarece toți sunt sensibili și au nevoie de aceste avantaje pentru sănătate și o stare generală de bine!

Aerosolii salini acționează rapid, iar copii simt asta mult mai repede decât adulții. Înca din primele minute vor avea un debit mare de secreții nazale, de aceea ar fi bine să te pregătești și să ai la îndemână șervețele nazale.

Beneficiile salinei pentru copii:

 • Combaterea simptomelor neplăcute cauzate de afecțiunile respiratorii;
 • Desfundă nasul;
 • Ameliorează tusea;
 • Vindecă tusea permanentă;
 • Scade durerea cauzată de sinuzite sau amigdalite;
 • Reduce necesitatea medicamentelor;
 • Generează un somn mult mai liniștit și o stare de bine generală;
 • Previne reîmbolnăvirile din colectivități;
 • Crește capacitatea de rezistență față de bolile de sezon si de infecțiile transmise în comunitate;
 • Amigdalele și polipii primesc un sprijin puternic prin afecțiunile antiinflamatorii ale sării;
 • Previne gripa și răceala.

4. Coaching și hipnoterapie

mihaela2

Aș spune despre mine că ceea ce mă definește cu adevărat este dorința mea de a ajuta femeile să-și recapete sau să-și consolideze încrederea în ele.

 

Desigur că nu dispun de o baghetă magică în stare să schimbe vieți într-o clipă, nimeni nu poate asta, dar experiențele prin care am trecut, formările profesionale și pasiunea mea pentru oameni mă vor ajuta să te ghidez astfel încât tu să urmezi pașii pentru a deveni cea mai importantă persoană din viața ta  – acea femeie care are încredere în ea, iubește viața, găsește răspunsuri și obține rezultate.

 

M-am confruntat o mare parte din viața mea cu anxietate, cu frica de necunoscut, de abandon. Dupa 12 ani de căsnicie in care mă simțeam prizonieră, am ales să mă pun pe primul loc și am luat totul practic de la zero. Atunci mi-am dat seama că nu știu cine sunt, ce vreau și ce imi place, că mi-am evaluat fericirea mereu in funcție de cât primeam de la alții, că nu știu să-mi ofer singură. Să constat și să accept asta m-a doborat mai rău ca divorțul in sine.

 

Dar a fost și inceputul unei noi vieti: 5 ani de terapii și cursuri, de lucru interior și formări profesionale, toate ca să ajung să mă descopăr și să fiu cu tine acum aici, ghidându-te in acest proces al descoperii de sine, făcându-ți parcursul mult mai ușor.

 

Coaching-ul m-a ajutat să mă redescopăr, să încep să mă iubesc, să aflu ce înseamnă „bine” pentru mine și să-mi ating obiectivele pe toate planurile. Coaching-ul e realist, se bazează pe cine ești tu cu adevărat aici și acum, nu pe ce e bine și pe ce e rău pentru alții. Coach-ul știe să pună întrebările care să te scoată la suprafață, să te provoace, să te confrunte, să te încurajeze să fii autentic și să iei decizii conforme cu valorile tale.

 

Un alt motiv pentru care coaching-ul are succes este pentru că este centrat pe rezultat și acțiune. Dacă psihoterapia răspunde la întrebarea “de ce nu-mi este bine?”, întrebarea la care coaching-ul știe să dea răspuns bun este “ce fac de astăzi, ca să fie mai bine?”. Simplu.

 

Hipnoterapia mi-a adus relaxare, m-a ajutat să renunț la tiparele vechi și să am altă perspectivă asupra vieții. Este o tehnică terapeutică recunoscută la nivel mondial, care, cu ajutorul hipnozei și prin intermediul transei hipnotice, ajunge la subconștient, pentru a înțelege mai bine ce se află la baza problemelor cu care te confrunți.

 

Mintea subconștientă este locul în care depozităm tot ceea ce s-a întâmplat în viața noastră iar hipnoterapia accesează acele momente care ne-au impactat, de aici rezultând o conștientizare mai mare asupra unei situații ce te nemulțumește și o dorești rezolvată.

 

Folosindu-se de sugestii și imagistica ghidată, hipnoterapia rescrie convingeri limitative dobândite sau formate in timp, te ajută să renunți la obiceiuri nedorite, să scapi de fobii, să ai mai multă incredere in tine, etc.

 

Astăzi e rândul meu să ajut alte femei să-și recapete increderea in ele și libertatea de a-și conduce singure viața după propriile reguli.

Am incredere in tine și sunt convinsă că vei reuși să ajungi exact acolo unde dorești. Este suficient doar să fii hotărâtă că vrei o schimbare și să ai curaj să decizi singură cum va arăta viața ta de aici inainte.

 

Eu sunt Mihaela Ionescu și voi fi lângă tine să te motivez, pas cu pas, cu tot sufletul, cu toată increderea și cu toate metodele și tehnicile care stiu că te vor duce eficient și sigur către obiectivele tale.

 

Vom face ședințele in salină, in salonul VIP, intr-un cadru privat, iar aerosolii salini prezenți in incăpere te vor ajuta să te relaxezi profund, să eliberezi energiile negative in timp ce ei lucrează pentru sănătatea aparatului tău respirator și imunitate.

 

5. Prevenție și recuperare covid-19

tree-like lungs

În contextul actual al pandemiei de COVID-19 în care ne aflăm cu toții, e mai mult decât firesc să ne adresăm întrebări cu referire la siguranța noastră și la îmbunătățirea rezistenței în fața bolilor.

Chiar dacă nu s-au efectuat studii care să testeze eficiența salinoterapiei în fața acestui virus sars-cov-2, este dovedit științific faptul că de mai bine de 150 de ani, salina prezină o eficiență majoră în ameliorarea afecțiunilor respiratorii și creșterii imunității, deci a rezistenței organismului uman în fața bolilor.

Eficiența și siguranța salinelor este oferită de caracterul extrem de puternic dezinfectant, bactericid, antioxidant, antiinflamator și fungicid al sării și al ionilor negativi generați de aceasta.

Tocmai de aceea, îți recomandăm să tratezi salina ca un mediu care îți poate oferi atât alinarea afecțiunilor respiratorii, cât și întărirea rezistenței organismului în fața bolilor. Salinoterapia crește imunitatea ajutând la prevenția impotriva covid-19 și ajută în mod cert la recuperarea rapidă după covid-19. Este recomandată în special celor care au fost afectați de COVID-19 deoarece aceste cure de salinoterapie îi pot ajuta să grăbească vindecarea și să revină mai ușor la viața normală.

 În protocolul de medicină fizică și reabilitare post-covid-19 elaborat de Ministerul Sănătății și publicat in Monitorul Oficial in 26.04.2021,  Partea I nr. 439, se recomandă salinoterapia ca metodă de recuperare pentru cei afectați de această boală. 

6. Evenimente private în salină

În salină se pot efectua diverse evenimente private cu diferite tematici.

Salina se poate inchiria pentru diferite evenimente care presupun grupuri mai mari de persoane:

 • Zile de naștere pentru copii
 • Prezentări
 • Terapie de grup
 • Grupuri de discuții
 • Ședințe office

Spațiul salinei îți oferă posibilitatea de a te bucura de petreceri de vis, timp în care aerosolii salini lucrează pentru sănătatea ta și a celor care se află alături de tine. Mai mult, liniștea, relaxarea, voia bună și ionii negativi generați de sare te vor ajuta să te simți minunat și să te destinzi așa cum nu ai mai făcut-o de multă vreme!

Call Now Button