Preturi

Prețuri Salina SalRegia


Punem accentul pe oameni și pe sănătate, pe starea de bine, iar cu aceste valori în minte ne asigurăm că fiecare persoană care dorește să ne treacă pragul – are acces la serviciile noastre. Tocmai de aceea, indiferent că e vorba despre ședințe ocazionale sau despre achiziționarea de abonamente, îți stăm la dispoziție cu tarife distincte, în așa fel încât să poți alege varianta ideală pentru bugetul tău.

Am gândit inclusiv un salon VIP individual pentru a oferi intimitate maximă acelor persoane care vor să aibă parte de o ședință fără alte persoane în jur, poate doar alături de un apropiat dacă îți dorești acest lucru. Salinoterapia este excelentă pentru curățarea sistemului respirator, dar poate să reprezinte și un moment de destindere și meditație.

Văzând copiii care se joacă în timp ce sistemul respirator trece printr-un proces de curățare, ne-a venit o idee! Vrem să vii în salina noastră cu plăcere, așa că, pe lângă curele de sănătate, te ajutăm să organizezi un eveniment într-un cadru inedit. Solicită o ofertă, iar noi îți dăm toate detaliile legate de zile de naștere pentru copii, organizarea de ședințe office și orice alt tip de evenimente, în funcție de necesități.
Vă invităm să ne contactați dacă doriți oferte personalizate, pentru familii din mai mulți membrii, sau dacă doriți un alt număr de ședințe sau altă valabilitate a abonamentului.

Uită de stres măcar pentru 60 de minute, atât cât durează o ședință de salinoterapie. Conectează-te cu tine, bucură-te de experiență și lasă proprietățile benefice ale sării să acționeze și să îți redea vitalitatea și sănătatea, precum și o stare generală de bine.

Te așteptăm cu drag să pătrunzi într-un univers al liniștii și al vindecării, să profiți de cele mai fine particule de sare pentru cea mai profundă curățare a plămânului și a întregului sistem respirator.

* Bonus = 20% reducere din prețul ședințelor ocazionale pentru ședințele de intreținere.

Reducerea este valabilă după terminarea abonamentului și se acordă pentru o ședință ocazională pe săptămână (se pot efectua minim 4 ședințe sau in total 8 ședințe de intreținere – ședințele trebuie să fie consecutive). Schema completă de intreținere (8 ședințe) vă aduce 20% reducere la următorul abonament (cel puțin egal cu vechiul abonament).

Accesul în salină se face numai pe bază de programare pentru a nu aglomera încăperile și pentru a asigura tuturor confort maxim.

Vă multumim!