Despre Salina SalRegia

Salina SalRegia sau Regatul de sare este un proiect personal pe care l-am pornit din dorința de a aduce o schimbare in bine atât in viața personală cât și in viața altor oameni.

Totul a inceput acum câțiva ani, când starea mea de sănătate nu era tocmai bună și răceam destul de des. In același timp eram angajat la o companie multinațională unde după cum majoritatea dintre dvs știți, stresul și oboseala erau la un nivel ridicat, fapte care iși puneau amprenta asupra calității vieții. La acest stadiu, majoritatea dintre oameni nu conștientizează că au o problemă și continuă in același stil, ceea ce nu aduce nimic bun in viața personală.

Cand am inceput să conștientizez vag că am o problemă, deja drumul fusese deschis. In momentul când am concluzionat precis că am o problemă, am avut un șoc: e clar că ceva nu merge cum trebuie și trebuie o schimbare. Exact ca mulți dintre noi, deși constientizăm ca ceva nu merge asa cum ne dorim, frica de schimbare, obișnuința, au fost factori care permanent au pus frână și au incercat să blocheze drumul.

Ușor, ușor, am inceput să imi pun intrebări: cum să respir mai bine, cum să nu mai răcesc des, cum să reduc stresul, cum să dorm mai bine, cum să imi imbunătățesc calitatea vieții, și cum să imi gasesc drumul in viață care să mă echilibreze din punct de vedere fizic și emoțional.

Cum diagnosticul fusese pus, am inceput să caut soluții, și ulterior să stabilesc ce mi se potrivește. Intrucât sunt adeptul unui stil de viață sănătos și natural, soluția a venit de la sine: salinoterapia!

An de an am mers in concediu la salinele din țară și de fiecare dată veneam de acolo revigorat, incărcat de energie pozitivă, cu starea de sănătate imbunătățită simțitor. Simptomele pe care le aveam inainte, acum erau mult diminuate. Ședințele de salinoterapie pe care le făceam in concediu erau de un real ajutor, atât din punct de vedere medical, cât și psihic.

In vara lui 2018 am concluzionat că a venit momentul schimbării mult așteptate și am decis să merg pe calea proprie, să nu mai fiu angajat la o companie și să imi iau viața in propriile mâini. Am dus o luptă puternică cu sinele meu și recunosc că a fost nevoie de mult curaj să pornesc acest proiect.

Am investit resurse materiale, timp, a trebuit să fac pace cu mine, să imi inving fricile și toate temerile și să pornesc pe acest drum cu fruntea sus, cu dedicație și dorința imensă de a face ca visul meu să devină realitate.

Să imi indeplinesc visul și in același timp să ajut și alți oameni să iși crească calitatea vieții, este provocarea supremă. Am convingerea că aici, la SalRegia, voi indeplini toate dorințele, și voi, cei care vizitați Regatul de Sare, o veți face cu bucurie și mulțumire in suflet.

In incheiere aș vrea să vă impărtășesc 3 reguli simple in viață care m-au ghidat pe mine și m-au adus pe drumul corect:

Dacă nu lupți pentru ceva, nu il vei avea niciodată.

Dacă nu intrebi, raspunsul va fi mereu nu.

Dacă nu mergi inainte, vei fi mereu in același loc.

Te aștept cu drag in Salina SalRegia – Regatul de sare

Cristian Chițu – brand manager