Cum a început misiunea Salina SalRegia?

Salina a luat naștere din dorința de a le oferi tuturor celor din jur șansa de a se regăsi cu eul interior, de a se reface cu ușurință după momentele stresante, cât și pentru a pune pe primul loc cea mai mare bogăție a vieții – sănătatea.

Prin Salina SalRegia dorim le venim în ajutor adulților, tinerilor și copiilor care-și doresc o perioadă de relaxare într-un loc intim și plăcut, în care să se deconecteze de cotidian și de influențele negative ale perioadei moderne. Suntem pe piață încă din anul 2018, un an al schimbărilor și al provocărilor care ne-au dovedit că visurile pentru care lupți se vor împlini negreșit.

Acesta a fost visul nostru – Salina SalRegia, un start către independență și antreprenoriat, combinat cu satisfacție și plăcere.

La Salina SalRegia dorim să le venim în ajutor și celor care se confruntă cu numeroase probleme de sănătate, inhalarea de aerosoli fiind excelentă la orice vârstă, în ameliorarea și tratarea unor afecțiuni, lucru pe care l-am resimțit pe propria piele.

Deviza Salina SalRegia: tot ce-i mai bun pentru sănătate

Stresul și oboseala sunt probleme curente ale generației de astăzi. Iar numărul virozelor este în creștere, ceea ce înseamnă că dispunem de o calitate a vieții aflată într-o continuă scădere. Întocmai de aceea a luat ființă Salina SalRegia, din dorința de a oferi lumii întregi posibilitatea de a se reînnoi atât la nivel psihologic, cât și din punct de vedere fizic.

La Salina SalRegia veți găsi încăperi spațioase în care să vă puteți relaxa și să vă vindecați în același timp, alături de întreaga familie. Oferim inclusiv posibilitatea de a închiria un spațiu dedicat pentru grupuri numeroase de până la 10 persoane, dar dispunem și de un loc special amenajat pentru copii.

Spațiul de salinoterapie pentru copii este în imediata vecinătate a celor de adulți astfel încât, îi poți avea sub supraveghere în permanență. Oferim copiilor nu doar posibilitatea de a se distra în voie, cât și de a-și întări imunitatea.

De ce să vii la Salina SalRegia?

Te asigurăm că, la Salina SalRegia, vei găsi un loc în care vei da deoparte toate grijile și problemele care îți afectează viața personală și pe cea profesională. Te întâmpinăm cu armonie într-un cadru modern și elegant, unde poți încerca o serie de terapii benefice pentru sănătate, indiferent de vârstă, care vor scoate la iveală cea mai bună variantă a ta.

Ședințele au durata de 60 minute, timp în care te poți relaxa făcând o serie de activități plăcute prin care să te simți confortabil și să contribui la momentul tău de liniște.

Poți apela la noi inclusiv pentru a da naștere unui eveniment special și memorabil, unic, într-un cadru restrâns.

Salina SalRegia, locul supranumit Regatul de Sare, își dorește să contribuie la o stare completă de bine, prin intermediul inhalațiilor saline care vor contribui la stimularea unei bune funcționări a sistemului respirator, circulator, cât și la echilibrul psihologic.

Este cea mai bună vacanță pe care ți-o poți oferi în dar, locul unde vei face primii pași către normalitate.

Povestea din spate

Cristian Chițu este brand manager și fondatorul Regatului de Sare, SalRegia. După mai mulți ani petrecuți într-o multinațională, Cristian a descoperit că starea sa de sănătate era tot mai compromisă, iar organismul îi era mai mereu vulnerabil în fața răcelilor. Și-a dat seama rapid că acest lucru este cauzat de acumularea stresului și a oboselii, factori care își pun deseori amprenta pe cei care lucrează într-un mediu presant, dinamic, cu foarte multe cerințe.

Din păcate, mulți sunt cei care nu conștientizează că au un stil de viață haotic care le pune în pericol sănătatea, iar când ajung să-și dea seama de acest lucru, poate fi prea târziu. Omul modern este agasat din toate părțile, uită să-și menajeze sănătatea și să ofere corpului doza de liniște și relaxare de la natură.

Conștientizarea – punctul 0

Când am început să conștientizez vag că am o problemă, deja drumul fusese deschis. În momentul când am concluzionat precis că am o problemă, am avut un șoc: e clar că ceva nu merge cum trebuie și trebuie o schimbare. Exact ca mulți dintre noi, deși conștientizam că ceva nu merge așa cum ne dorim, frica de schimbare, obișnuința, au fost factori care permanent au pus frână și au încercat să blocheze drumul.

Încet încet, Cristian a început să-și schimbe stilul de viață și să conștientizeze mai mult lucrurile bune și lucrurile nefaste pe care le face pentru sănătatea și corpul său. Când a primit diagnosticul, și-a dat seama că este nevoie de o schimbare, că stă în puterea sa să găsească un punct de echilibru emoțional și fizic în viață, să-și găsească un drum sigur care să-l ajute să aprecieze mai mult calitatea vieții și a rutinei zilnice.

Așa a apărut ideea din spatele Salinei SalRegia – o soluție naturală pentru toți cei care își doresc un stil de viață sănătos.

Regatul de sare – un refugiu de relaxare, într-o lume pe repede-înainte

Cristian Chițu a experimentat el însuși prima dată toate avantajele salinoterapiei și apoi a decis să ofere acest beneficiu și să-l facă cunoscut la cât mai multe persoane.

Ședințele de salinoterapie pot revigora organismul, îl pot încărca de energie pozitivă și îi pot reda sănătatea fizică și psihică. Foarte multe persoane care suferă de o afecțiune respiratorie sau sunt copleșite de stres și oboseală, își găsesc tratamentul în salină, grație inhalațiilor naturale din acest mediu.

Un proiect de viață, pentru sănătatea oamenilor

În vara lui 2018 am concluzionat că a venit momentul schimbării mult așteptate și am decis să merg pe calea proprie, să nu mai fiu angajat la o companie și să îmi iau viața în propriile mâini. Am dus o luptă puternică cu sinele meu și recunosc că a fost nevoie de mult curaj să pornesc acest proiect.

Am investit resurse materiale, timp, a trebuit să fac pace cu mine, să îmi înving fricile și toate temerile și să pornesc pe acest drum cu fruntea sus, cu dedicație și dorința imensă de a face ca visul meu să devină realitate.

Astfel, Cristian Chițu își dorește să dea mai departe din experiența sa și să ducă povestea cât mai aproape de cei care se confruntă cu tot felul de afecțiuni, care își dau seama că ceva nu funcționează cum trebuie în viața lor și că de ei depinde să se reorienteze spre un stil de viață mai sănătos și mai calitativ.

SalRegia – un spațiu unde natura devine medicament pentru corp și minte

De o bună perioadă de timp, SalRegia se aliniază acestui crez, devenind locul în care dorințele se împlinesc – atât pentru fondatorul salinei, pentru care componenta etică a antreprenoriatului este esențială, cât și pentru toți cei care pășesc pentru prima dată cu speranță în salină, pentru ca peste puțin timp să-și valideze convingerile că natura lucrează pentru sănătatea și bunăstarea lor.

Cristian Chițu are 3 motto-uri puternice după care își ghidează activitatea și viața, și pentru că își dorește ca povestea lui și a Regatului de Sare să-i inspire pe toți cei care cred că în viața lor lipsește ceva, dorește să le împărtășească și celorlalți:

  1. Dacă nu lupți pentru ceva, nu îl vei avea niciodată.
  2. Dacă nu întrebi, răspunsul va fi mereu nu.
  3. Dacă nu mergi înainte, vei fi mereu în același loc.

Te așteptam cu drag în Salina SalRegia – Regatul de sare

Cristian Chițu și Echipa

Cristian Chitu - brand manager salina SalRegia