Servicii Salina SalRegia

1. Salinoterapie pentru adulți

imagine salregia

Experimentați efectele binefăcătoare ale aerosolilor salini într-un salon dedicat pentru adulți, în timp ce vă relaxați ascultând muzică ambientală sau citiți una din cărțile sau revistele din minibiblioteca din salină.

Salonul dedicat adulților are o capacitate de 10 locuri, iar ședințele au o durată de 60 minute fiecare, din momentul intrării în salină.

Având în vedere contextul actual, numărul de locuri disponibile pentru o ședință este limitat, de aceea vă recomandăm să faceți rezervare în prealabil, pentru a fi siguri că la ora dorită de dvs există locuri disponibile.

Dacă doriți ca în salină să fiți doar dvs, vă recomandăm să inchiriați salonul VIP, deoarece în acest salon sunt permise doar ședințele individuale și aveți garanția că nu veți fi deranjat de nicio persoană străină.

2. Salinoterapie în salon individual VIP

Experimentați aceleași efecte binefăcătoare ale aerosolilor salini într-un cadru privat, separat de salonul principal.

Dacă dorești să inchiriezi salina doar pentru tine, dacă dorești să petreci clipe de relaxare totală, dacă nu vrei să fii deranjat de nicio persoană străină, atunci trebuie să inchiriezi salonul VIP.

Aici vei avea parte de un salon privat în care toate ședințele sunt individuale, și îți garantăm ca nu vei fi deranjat de nimeni.

În acest salon vei găsi 2 fotolii premium, în care relaxarea va fi totală. Poți veni singur sau însoțit de o persoană dragă ție.

Te așezi confortabil în fotoliu, asculți muzică de relaxare, poți chiar să îți reglezi cantitatea de lumină și chiar culoarea acesteia, ceea ce îți garantează petrecerea unor clipe de relaxare profundă, pe gustul tău.

3. Salinoterapie pentru copii

salinoterapie

Dacă veniți la salină pentru copil, v-am pregătit un salon special pentru cei mici, cu multe jucarii, și în care distracția va fi maximă.

Ii puteți supraveghea de aproape sau din salonul pentru adulți, care este alăturat.

Salina este foarte indicată pentru copii, în special pentru cei mici cu vârste până în 10 ani, și știm cu toții că sunt mai sensibili.

Aerosolii salini își fac datoria și copiii reacționează chiar mai repede decât adulții la tratament și chiar din primele minute vor experimenta un debit mărit de secretii nazale.

De aceea vă recomandăm să aveți la indemână șervețele pentru nas.

Pentru copii salina oferă beneficii specifice:

 •  Combate simptomele neplăcute cauzate de afecțiunile respiratorii:
  – desfundă nasul
  – ameliorează rapid tusea
  – vindecă tusea persistentă
  – scade durerea cauzată de inflamație (amigdalite, sinuzite)
 •  Reduce necesitatea administrării de medicamente (antibiotice, antiinflamatorii)
 •  Generează un somn liniștit și o stare generală de bine
 •  Previne reimbolnăvirile la copiii din colectivități (preșcolari, școlari)
 •  Le crește capacitatea de a rezista in fața atacurilor bolilor de sezon, a formelor diverse de infecții transmise in comunitate (grădiniță, școală, afterschool, cluburi, cercuri etc.)
 •  Copiii vor fi mai liniștiți pentru că amigdalele și polipii primesc un puternic sprijin prin acțiunile antiinflamatorii ale sării.
 •  Previne răceala și gripa

4. Psihoterapie

Psihoterapia este un domeniu interdisciplinar, situat la graniţa dintre medicină şi psihologie. Psihoterapia este o modalitate de tratament cuprinzător, deliberat şi planificat, prin mijloace şi metodologii specifice, având un cadru clinic şi teoretic. 

Aceasta este centrată pe reducerea sau eliminarea unor simptome, tulburări mintale sau stări de suferinţă psihosociale, psihosomatice şi comportamental disfuncţionale. 

Psihoterapia oferă servicii specifice fiecărei categorii de vârstă: copii, adolescenţi, tineri, adulți, vârstnici. De aceea, este esenţială şi poate ajuta la înţelegerea unor aspecte/situații din viaţa omului, fiind mult mai complexă faţă de simplele sfaturi din partea altora. 

Ea pune accent pe profunzimea trăirilor şi a gândurilor, acceptarea acestora şi înțelegerea lor cu scopul de a trece peste dificultăţi, blocaje, comportamente disfuncţionale. Familia şi prietenii reprezintă un suport esenţial în dezvoltarea noastră, dar parcurgerea acestui proces cu sprijinul unui specialist, trece dincolo de acele simple sfaturi şi păreri. 

Oricine are momente de confuzie şi nelinişte, dar dacă frecvenţa şi intensitatea lor creşte, atunci lucrul cu un terapeut este soluţia potrivită. Odată cu aceste stări, apariţia gândurilor negative şi frecvenţa acestora duce la dezechilibre emoţionale, îngreunând anumite comportamente (cum ar fi cele de la locul de muncă, de învăţare, de comunicare şi socializare). 

Salina noastră vă pune la dispoziție ședințe de psihoterapie și dezvoltare personală.

Împreună cu Psiholog Roxana Alecu am lansat un pachet premium pentru persoanele dornice să înceapă un proces terapeutic. Pachetul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Acum aveți o șansă unică de a accesa o terapie holistică care îmbina atât beneficiile excepționale ale salinei, cât și confortul emoțional al consilierii psihologice. 

De ce să facem ședințele de psihoterapie in salină? Pentru că iți aduce beneficii multiple: cureți plămânii, crești capacitatea pulmonară, reduci efectele diverselor afecțiuni pulmonare; aerosolii salini din salină te ajută să te relaxezi profund, iți induc starea de bine, și astfel efectele psihoterapiei asupra mentalului vor fi duble. In plus, sarea este un element purificator, atât pentru aparatul respirator dar și pentru energiile negative.

Pentru a afla mai multe despre Roxana Alecu vă invit sa accesați pagina ei : www.shivanicenter.ro

5. Sport în salină

salinoterapie

De ce să facem sport în salină? Dublăm efectele aerosolilor și ne distrăm făcând mișcare!

Știm deja că aerosolii salini ne ajută să tratăm numeroase afecțiuni respiratorii.

Dacă ești adept al unui stil de viață sportiv, îți recomandăm să experimentezi și sportul în salină. 

Cursurile noastre de pilates, yoga, taiji și qigong te vor incânta, vei experimenta senzații noi care îți garantează relaxarea și dublează efectele salinei, deoarece prin mișcare, respirăm mai bine și ajutăm plămânii să își crească capacitatea pulmonară.

Te așteptăm sâmbătă de la ora 14 la 15.30 pentru o oră și jumătate de senzații și relaxare supremă.

6. Evenimente private în salină

În salină se pot face face evenimente private cu diverse tematici

Salina se poate inchiria pentru diferite evenimente care presupun grupuri mai mari de persoane.

 • zile de naștere pentru copii
 • prezentări
 • terapie de grup
 • grupuri de discuții
 • ședințe office

Spațiul salinei garantează petrecerea unor clipe de neuitat, în același timp aerosolii salini lucrează pentru sănătatea ta, iar liniștea, relaxarea și ionii negativi generați de sare te vor ajuta să îți crești starea de bine și creativitatea.