Servicii Salina SalRegia

1. Salinoterapie pentru adulți

Experimentează numeroasele efecte binefăcătoare ale aerosolilor salini într-un salon special conceput pentru adulți, timp în care reusești să te relaxezi și să uiți de probleme. Bucură-te de muzica ambientală și de o carte sau revistă din minibiblioteca din salină.

Salonul amenajat pentru adulți prezintă o capacitate de 10 locuri, iar ședințele dureaza 60 de minute fiecare.

Având în vedere contextul în care ne aflăm cu toții, este de la sine ințeles de ce numărul de locuri disponibil pentru o ședință  este limitat. Tocmai de aceea, te rugăm să faci o rezervare din timp, astfel încât să fii sigur ca vor exista locuri disponibile la ora dorită de tine.

În cazul în care îți dorești ca în salină să fii doar tu, îți recomandăm să inchiriezi salonul VIP, deoarece în cadrul acestui salon sunt permise numai ședințele individuale. Astfel, ai garanția faptului ca nu vei fi deranjat de nicio persoană străină.

2. Salinoterapie în salonul individual VIP

salon vip

Experimentează aceleași beneficii uimitoare ale aerosolilor salini într-un cadru privat, separat de salonul principal.

În cazul în care vrei sa inchiriezi salina doar pentru tine, fără prezența persoanelor străine, inchiriază salonul individual VIP.

Aceasta este o ocazie unică de a te bucura de clipe liniștite și relaxante, fără să fii întrerupt de altcineva.

În salon se află două fotolii premium, loc în care te poți odihni cât vrei, singur sau alături de o persoană dragă ție.

Poți sta confortabil în fotoliu, timp în care asculți muzică specială pentru relaxare. De asemenea, ai posibilitatea de a-ți regla singur cantitatea de lumină.

Toate acestea îți garanteaza faptul că vei avea parte de cele mai frumoase și relaxante clipe de până acum, departe de haosul urban.

3. Salinoterapie pentru copii

salina pentru copii la salina SalRegia Bucuresti

Daca vii la salină cu cei mici, noi te așteptăm cu un salon special amenajat pentru copii. Aceștia se pot juca și distra cu o mulțime de jucării, loc în care distracția este garantată.

De asemenea, îi poți supraveghea de aproape sau chiar din salonul pentru adulți, acest salon fiind alăturat.

Salina este benefică pentru copii deoarece toți sunt sensibili și au nevoie de aceste avantaje pentru sănătate și o stare generală de bine!

Aerosolii salini acționează rapid, iar copii simt asta mult mai repede decât adulții. Încă din primele minute pot avea un debit mare de secreții nazale, de aceea ar fi bine să te pregătești și să ai la îndemână șervețele nazale.

Beneficiile salinei pentru copii:

 • Combaterea simptomelor neplăcute cauzate de afecțiunile respiratorii;
 • Desfundă nasul;
 • Ameliorează tusea;
 • Vindecă tusea permanentă;
 • Scade durerea cauzată de sinuzite sau amigdalite;
 • Reduce necesitatea medicamentelor;
 • Generează un somn mult mai liniștit și o stare de bine generală;
 • Previne reîmbolnăvirile din colectivități;
 • Crește capacitatea de rezistență față de bolile de sezon si de infecțiile transmise în comunitate;
 • Amigdalele și polipii primesc un sprijin puternic prin afecțiunile antiinflamatorii ale sării;
 • Previne gripa și răceala.

4. Activități pentru copii

figurina ipsos

În salina noastră am conceput special pentru copii un loc de joacă dedicat, unde cei mici se pot delecta în voie cu numeroase activități, fie că este joacă sau activitate creativă.

În timp ce se joacă, aerosolii salini cei mai fini îsi fac datoria și curăță mucusul in exces, dezinfectează, și ajută la creșterea imunității.

În salina cu loc de joacă pentru copii poți să experimentezi pentru cel mic următoarele activități:

– joacă la liber cu numeroase jucării

– pictură liberă pe hârtie

– pictură liberă pe tabletă electronică

– pictură figurine de ipsos pe care le poți lua acasă

– lectură reviste, cărti de povești și fabule

– sau odihnă pe fotoliile confortabile, dacă vrei să te relaxezi împreună cu cel mic

 

Sunt disponibile jucării și în salonul VIP, așa că dacă îți dorești intimitate, poți să închiriezi salonul doar pentru tine și copilul tău.

 

Te așteptăm împreună cu cel mic să experimentezi un mediu sănătos și plin de distracție!

 

5. Prevenție și recuperare covid-19

tree-like lungs

În contextul actual al pandemiei de COVID-19 în care ne aflăm cu toții, e mai mult decât firesc să ne adresăm întrebări cu referire la siguranța noastră și la îmbunătățirea rezistenței în fața bolilor.

Chiar dacă nu s-au efectuat studii care să testeze eficiența salinoterapiei în fața acestui virus sars-cov-2, este dovedit științific faptul că de mai bine de 150 de ani, salina prezină o eficiență majoră în ameliorarea afecțiunilor respiratorii și creșterii imunității, deci a rezistenței organismului uman în fața bolilor.

Eficiența și siguranța salinelor este oferită de caracterul extrem de puternic dezinfectant, bactericid, antioxidant, antiinflamator și fungicid al sării și al ionilor negativi generați de aceasta.

Tocmai de aceea, îți recomandăm să tratezi salina ca un mediu care îți poate oferi atât alinarea afecțiunilor respiratorii, cât și întărirea rezistenței organismului în fața bolilor. Salinoterapia crește imunitatea ajutând la prevenția impotriva covid-19 și ajută în mod cert la recuperarea rapidă după covid-19. Este recomandată în special celor care au fost afectați de COVID-19 deoarece aceste cure de salinoterapie îi pot ajuta să grăbească vindecarea și să revină mai ușor la viața normală.

 În protocolul de medicină fizică și reabilitare post-covid-19 elaborat de Ministerul Sănătății și publicat in Monitorul Oficial in 26.04.2021,  Partea I nr. 439, se recomandă salinoterapia ca metodă de recuperare pentru cei afectați de această boală. 

6. Evenimente private în salină

În salină se pot efectua diverse evenimente private cu diferite tematici.

Salina se poate inchiria pentru diferite evenimente care presupun grupuri mai mari de persoane:

 • Zile de naștere pentru copii
 • Prezentări
 • Terapie de grup
 • Grupuri de discuții
 • Ședințe office

Spațiul salinei îți oferă posibilitatea de a te bucura de petreceri de vis, timp în care aerosolii salini lucrează pentru sănătatea ta și a celor care se află alături de tine. 

Mai mult, liniștea, relaxarea, voia bună și ionii negativi generați de sare te vor ajuta să te simți minunat și să te destinzi așa cum nu ai mai făcut-o de multă vreme!