Beneficii

Beneficii salină

Salina SalRegia este o salină de suprafață amenajată cu blocuri mari de sare de mare adâncime din salina Praid neprelucrate chimic sau mecanic, în care se previne, ameliorează și se tratează o mulțime de afecțiuni ale aparatului respirator, aducând o mulțime de beneficii organismului nostru.

Explorează aceste beneficii importante pentru trup și suflet și bucură-te de o experiență deosebită!

Blocurile mari de sare naturală de la salina Praid și sare de Himalaya generează aerosoli salini, un dezinfectant natural foarte puternic care contribuie în mod cert la sănătatea aparatului respirator.

Mai mult de atât, aceasta este o ocazie excelentă de a te bucura de un mediu plăcut, relaxant și avantajos pentru sănătatea psihică.

Uită de stres, anxietate și gânduri negative!

Salina SalRegia îți pune la dispoziție o mulțime de beneficii importante, precum:

  • Curățarea căilor respiratorii până la nivelul alveolelor pulmonare, ceea ce îți va oferi eliberare;
  • Eliminarea depunerilor de pe pereții sistemului respirator, în cazul fumătorilor;
  • Respirație mai ușoară, scade factorii care cauzează sforăitul;
  • Stare generală de bine a organismului. Acționează în profunzime, față de tratamentele medicamentoase echivalente;
  • Te ajută să obții un sistem imunitar mult mai întărit și o rezistență mai mare în fața bolilor;
  • Scăderea riscului de revenire a virozelor sau de amplificare a acestora;
  • Scade în mod cert suferințele generate de afecțiunile ORL, fie că vorbim despre rinite, sinuzite sau otite. Aceste afecțiuni vor fi mai ușor de înlăturat cu ajutorul aerosolilor salini din salina noastră;
  • Uită de chinul provocat de alergii! Salinoterapia reduce formele de manifestare, durată și intensitate a alergiilor;
  • Migrene, oboseală, tensiuni interioare, toate acestea vor fi diminuate. Vei realiza că salina este un adevărat antistres. Atunci când stresul dispare din viața ta, totul devine mult mai clar iar tu te poți concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante;
  • Fără efecte secundare ca la tratamentele cu medicamente!
 
Vezi mai jos ce părere au medicii despre salinoterapie:

YouTube player

 

Ce beneficii are salina pentru copii:

 

Copilul tău trebuie să aibă un sistem imunitar cât mai puternic, în așa fel încât orice virus și-ar face loc în organismul său, să poată să îl combată fără prea mari probleme. Afecțiunile respiratorii sunt des întâlnite în cazul copiilor, iar tratamentul medicamentos probabil că este primul care îți vine în minte. Noi îți propunem o alternativă naturală la medicamente, și anume salinoterapia, o modalitate eficientă destinată întăririi sistemului imunitar, dar și combaterii diverselor afecțiuni sezoniere și nu numai.

 

Ce este salinoterapia?

 

Salinoterapia este, întâi de toate, o experiență în adevăratul sens al cuvântului. Acest tip de terapie implică petrecerea timpului în salină, iar la SalRegia ți-am pregătit un mediu îmbietor în care găsești o încăpere special amenajată pentru copii. Aceștia pot să se joace, să se distreze și să facă tot felul de activități pentru a-și petrece ziua în mod plăcut, în timp ce căile respiratorii beneficiază de un tratament extraordinar și, în plus, complet natural.

În toată perioada în care copiii stau în salină inhalează aerosoli salini care tratează afecțiunile sistemului respirator, previn apariția acestora și întăresc sistemul imunitar. Sarea acționează întocmai unui dezinfectant datorită proprietăților pe care le are, așadar nu permite dezvoltarea microbilor în organism.

Copiii prezintă o sensibilitate ridicată, motiv pentru care în fiecare sezon au parte de cel puțin o răceală sau chiar și de alte afecțiuni respiratorii – uneori complicate. Datorită faptului că ei sunt mult mai receptivi la factorii externi, salinoterapia produce efecte pozitive imediat, căile lor respiratorii fiind eliberate și dezinfectate chiar în timp ce se află în salină.

 

Care sunt efectele salinoterapiei la copii?

 

În primul rând, salinoterapia îi va ajuta pe copii să se simtă mult mai relaxați și mai liniștiți, aerosolii având inclusiv acest efect de calmare. În afara faptului că tratează afecțiunile respiratorii, sarea la o anumită temperatură – așa cum este la SalRegia – are proprietăți reconfortante, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Aerosolii acționează rapid, iar când sunt inhalați aceștia se depun pe tractul respirator superior și inferior și conduc la eliminarea toxinelor existente acolo. Acest lucru este benefic pentru sistemul respirator deoarece îl curăță imediat, motiv pentru care o să observi că celui mic îi curge nasul în acest timp.

Pe scurt, dacă te confrunți cu o răceală care îl indispune de ceva vreme pe copilul tău sau dacă afecțiunile respiratorii sunt prezente constant, salinoterapia este o soluție care nu numai că rezolvă în scurt timp problemele, dar contribuie decisiv la întărirea sistemului imunitar și, implicit, la prevenție.

Salinoterapia are următoarele avantaje importante pentru copii:

● combate simptomele neplăcute cauzate de afecțiunile respiratorii

● elimină senzația de nas înfundat

● inmoaie și elimină mucusul in exces din plămâni

● ameliorează tusea

● vindecă tusea permanentă

● reduce disconfortul și durerile cauzate de sinuzite și amigdalite

● înlocuiește tratamentul medicamentos (parțial – în unele cazuri)

● ajută la relaxare

● generează un somn mult mai liniștit

● întărește sistemul imunitar, prevenind astfel îmbolnăvirile când copilul este expus la viruși și bacterii în comunitate

● crește rezistența în fața bolilor de sezon (gripă, răceală etc.)

● oferă un sprijin important amigdalelor și polipilor, sarea având proprietăți antiinflamatorii

Bolile sistemului respirator sunt diverse, iar de multe ori copilul se poate confrunta cu tot felul de forme de afecțiuni respiratorii cauzate de viruși contractați în comunitate, forme care pun dificultăți în găsirea tratamentului ideal din prima încercare. Pentru a nu expune copilul la tratamente medicamentoase prea dure, testează și alternativele. SalRegia este un loc prielnic pentru a vindeca afecțiunile sistemului respirator pe cale naturală, ameliorând simptomele în scurt timp.

 

Vezi mai jos cum acționează aerosolii salini pentru sănătatea ta și a copilului tău

(video filmat cu cameră specială, aerosolii salini naturali au dimensiunea până în 5 microni și nu se văd cu ochiul liber!)

 

YouTube player

 

Chiar celebrul Dr. OZ are cuvinte foarte frumoase despre ce beneficii are salina pentru sănătate

 

YouTube player

 

Afecțiuni pe care salinoterapia le tratează cu succes:

     ● astmul bronșic

● rinită

● rinită alergică

● sinuzită

● bronșită

● răceală sezonieră

● laringită

● pneumonie

● amigdalită cronică

● alergii

Sunt beneficii salină inclusiv pentru piele, ameliorând acneea, dermatita, eczemele și chiar și psoriazisul. Pentru copii cel mai important lucru este faptul că ajută la creșterea imunității organismului, prevenind astfel dezvoltarea afecțiunilor sistemului respirator și nu numai.

 

De ce să alegi SalRegia?

 

SalRegia este mai mult decât o salină, este o experiență în sine. Spațiul amenajat aici nu numai că oferă foarte multe beneficii pentru sănătate, atât pentru copii, cât și pentru adulți, dar este un loc în care îți va face plăcere să îți petreci timpul.

Adulții au un salon exclusiv pentru ei, iar copiii se bucură de o încăpere în care se pot juca nestingheriți. Cele două camere sunt alăturate, astfel că poți să verifici copilul constant, în așa fel încât să te asiguri că se bucură de atmosferă și de timpul petrecut la SalRegia.

În cazul în care vrei să organizezi un eveniment la SalRegia, te asigurăm de un spațiu prielnic pentru diverse întâlniri, fie de relaxare, fie de muncă, în așa fel încât să îți petreci timpul în mod constructiv, iar aerosolii salini inhalați să își facă treaba fără ca măcar să îți dai seama.

 La SalRegia poți organiza:

     ● ședințe office

● petreceri pentru copii

● prezentări

● terapie de grup

● grupuri de discuții

Așadar, dacă vrei să organizezi ziua de naștere a copilului într-o locație inedită în care să se distreze și în același timp să se bucure de beneficiile salinoterapiei, SalRegia este locul potrivit.

O terapie alternativă, 100% naturală, salinoterapia este indicată copiilor cu vârsta de peste 8 luni, fiind o modalitate eficientă prin care sistemul imunitar devine mai puternic încă din primii ani de viață. Pentru a nu-i expune pe cei mici la tratamente mai greu de suportat, SalRegia te așteaptă cu blocuri naturale de sare și sare de Himalaya – tipuri de sare producătoare de aerosoli deosebit de sănătoși și eficienți.

 

Ce spun clienții despre ce beneficii are salina SalRegia asupra sănătății adulților și copiilor

 

YouTube player