Termeni și condiții

Termeni și condiții

Magazinul online www.salregia.ro este administrat de compania TMB IMPEX S.R.L. (denumită în continuare Vânzător), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/17106/2018, având C.U.I. 14189784, capital social 200 Lei, sediul social în Bucuresti, str. Drm. Valea Cricovului, 98, ap. 7, Bucuresti, cont bancar RO50RZBR0000060020681736 deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Armeneasca.

Telefon 0739.999.959, Luni-Vineri 10-20, Sâmbătă-Duminică 10-18

E-mail office@salregia.ro, timp de răspuns maxim 3 zile lucrătoare

Vă recomandăm să citiţi acest document cu atenție. Folosind www.salregia.ro prin plasarea unei comenzi electronice, vizitatorul online (denumit în continuare Cumpărător) își exprimă acordul față de Termenii și Condițiile descrise mai jos (denumite în continuare Contract). Contractul se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul www.salregia.ro și pot fi modificate doar cu acordul scris al ambelor părți.

Acest Contract poate fi modificat de Vânzător în funcție de evoluția prevederilor legale, fără obligația de a anunța în mod special acest lucru.

DREPT DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

SC TMB IMPEX S.R.L. este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site, inclusiv, fără a se limita la, articole, text, fotografii, ilustrații, muzică, clipuri audio și video, mărci comerciale, embleme și modele.

Vizitatorii site-ului înțeleg și consimt că nu vor putea folosi materiale menționate anterior în niciun mod, cu excepția utilizării aprobate în mod expres de către SC TMB IMPEX S.R.L.

Nicio secțiune din conținutul acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al SC TMB IMPEX S.R.L.. Prin urmare, vizitatorii site-ului înțeleg și consimt să nu modifice, vândă, distribuie sau să creeze lucrări/opere/ derivate, pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site, în orice mod, fără acordul prealabil scris al SC TMB IMPEX S.R.L..

 1. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către TMB IMPEX S.R.L., prin intermediul magazinului online www.salregia.ro, către Cumpărător. Astfel, următorii termeni se definesc astfel:
Bunuri și servicii: orice produs sau serviciu care urmează a fi furnizat de către Vânzător, Cumpărătorului;
Comanda: document electronic prin care cumpărătorul solicită achiziționarea unor bunuri sau servicii prezentate în oferta magazinului online www.salregia.ro;
Contract: factura fiscală emisă de Vânzător

 1. ÎNREGISTRAREA ȘI CONFIRMAREA UNEI COMENZI

Prin lansarea unei comenzi (electronice sau telefonice), prin intermediul magazinului online www.salregia.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic sau telefonic).

O comandă este compusă din următoarele:
– bunuri sau servicii regăsite în oferta magazinului online menționat mai sus;
– mențiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum și alte mențiuni speciale;
– specificațiile Cumpărătorului.

Lansarea unei comenzi (electronice sau telefonice) nu presupune confirmarea fermă a comenzii și nu reprezintă un contract ferm intre părți.

Plasarea comenzilor se poate face astfel:
– on-line – se va genera un număr unic automat pentru fiecare comandă înregistrată;
– telefonic preluată de către un operator, în limita programului de lucru afișat pe site la secțiunea contact;
– confirmarea unei comenzi se face după verificarea stocului produselor aflate în comandă.

Aceasta confirmare se face doar de către un agent de vânzări, telefonic sau electronic (e-mail).
Este posibil sa fii contactat de catre un operator, in caz contrar, comanda se va expedia catre tine și reprezintă un contract ferm.
Vei primi un e-mail, în care vei găsi informații despre expedierea comenzii tale.

Produsele/serviciile aflate în oferta magazinului online www.salregia.ro, se pot vinde numai pe baza unei Comenzi. Comanda se va procesa conform pașilor mai sus menționați în timpul programului de lucru al departamentului de vânzări. O comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate în baza de date.

 1. PREȚUL ȘI STOCUL PRODUSELOR/SERVICIILOR

Prețurile din comenzi și proforme sunt valabile 3 zile de la data emiterii acestora. 

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/servicii au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne rezervăm dreptul de a ANULA comenzile ce conțin aceste produse și de a anunța clienții, în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută.

După anularea unei tranzacții prin card, banca emitentă va debloca suma blocată in contul clientului in termen de 1-30 zile, in functie de politica acesteia.

 1. GARANȚII

Produsele/serviciile cumpărăte prin intermediul site-ului www.salregia.ro sunt noi și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare).

Pentru că știm cât de benefic și de eficient este tratamentul cu aerosoli salini uscați pe care îl avem la Salina SalRegia, îți oferim garanția 100% pentru abonamentele achiziționate. Primești rambursarea sumei achitate în proporție de 100% dacă nu vei simți nicio îmbunătățire a afecțiunii pentru care ai venit la noi.

Garanția se referă doar la abonamentele de tratament achiziționate și este valabilă doar dacă ai făcut tratamentul conform recomandărilor noastre. Pentru pachetul de 5 ședințe se poate face o pauză de o zi între ședințe, iar la cel de 10 ședințe o pauză de maxim 2 zile între 2 ședințe consecutive.

5. RETURNAREA PRODUSELOR/SERVICIILOR

Anularea tranzactiei

– O tranzacție care a fost finalizată nu mai poate fi anulată.

Rambursarea / restituirea tranzacției

In cazul comenzilor nelivrate / serviciilor neonorate, se poate solicita restituirea plății in termen de maxim 24 ore de la plată, printr-un mail de informare la adresa office@salregia.ro.

Iți vom inapoia contravaloarea produsului/serviciului, in contul tău bancar, in termen de maximum 14 zile de la data la care ai primit confirmarea pe e-mail a faptului că produsul a ajuns la noi.

Returnarea unui serviciu achiziționat și efectuat parțial se poate efectua doar in situația in care nu au fost efectuate mai mult de 50% din numărul total de ședințe din pachetul achiziționat.

Suma returnată se calculează astfel: preț achiziție pachet din care se scad numărul de ședințe efectuate (prețul ședințelor efectuate se calculează la prețul ședințelor ocazionale).

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare.

In cazul abonamentelor, sedintele ramase neefectuate dupa expirarea termenului de valabilitate al abonamentului nu se raporteaza.

 1. FORȚA MAJORĂ

Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de situație este din cauza unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

7.   PLATĂ

Pentru plata produselor/serviciilor comandate, www.salregia.ro iți oferă două variante:

– achiziție directă de la punctul de lucru aflat în Bd. Pache Protopopescu nr. 29, demisol, sector 2, București, program 10-19 de luni pană vineri și 10-18 sâmbăta și duminica.

– achiziție on-line de pe site-ul salregia.ro

Modalitățile de plată acceptate sunt:

– Plata cash la sediu

– Plata Cu Card Bancar direct pe site (În această situație, clientul este obligat să se asigure telefonic sau prin email că produsul solicitat este pe stoc înainte de a opta pentru această metodă de plată.)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele salregia.

Pentru produsele digitale, gen abonamente salină, după confirmarea plății, se va expedia la adresa de e-mail specificată in comandă un voucher electronic in baza căruia veți avea acces in salină(cu programare prealabilă).

Spor la cumpărături!

Solicitare Acord și Informare generală cu privire la POLITICA PRIVIND PROTECȚIA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor SC TMB IMPEX S.R.L. Pentru noi, având în vedere relația specială cu Dvs., este deosebit de important să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. În aceiași măsură Confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importantă pentru noi.

Prin urmare acordăm o atenție deosebită protejării vieții private a vizitatorilor (“persoanele vizate”) care accesează site-ul nostru, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“GDPR”).

Vă rugăm să acordați o atenție deosebită lecturării următoarei Politici pentru a înțelege modul în care vor fi tratate informațiile dumneavoastră (“date personale”).

Prezenta Politică explică practicile online ale SC TMB IMPEX S.R.L., referitoare la aplicarea prevederilor GDPR, precum și drepturile de care beneficiați cu privire la modul în care informațiile dumneavoastră sunt utilizate prin intermediul site-ului www.salregia.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuată de SC TMB IMPEX S.R.L. se va realiza întotdeauna în conformitate cu prevederile GDPR, precum și cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal.

Prin prezenta Politică de protecție a datelor cu caracter personal, SC TMB IMPEX S.R.L. dorește să informeze vizitatorii cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le colectăm și le procesăm, precum și cu privire la scopurile prelucrării.

În plus, vizitatorii site-ului sunt informați prin intermediul prezentei Politici și cu privire la drepturile de care beneficiază.

8.   PRINCIPII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR

SC TMB IMPEX S.R.L. se obligă să respecte principiile de protecție a datelor cu caracter personal (Principiile) prevăzute de GDPR, pentru a se asigura că toate datele sunt:

 1. Prelucrate în mod corect, legal și transparent;
 2. Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime;
 3. Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
 4. Corecte și actualizate;
 5. Păstrate într-o formă care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării;
 6. Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate, într-un mod care să asigure o securitate adecvată a prelucrării, astfel încât datele să fie integre, confidențiale și disponibile.

Care este scopul și temeiul juridic al prelucrării?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul Dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează.
Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulament/ul.
Situațiile în care SC TMB IMPEX S.R.L. va colecta și prelucra datele Dvs. cu caracter personal și scopurile în vederea cărora aceste date vor fi prelucrate, sunt următoarele:

1) Înregistrare comandă sau cont pe site-ul www.salregia.ro

Colectarea datelor cu caracter personal în acest caz are scopul principal de a acorda posibilitatea creării unei comenzi sau cont de utilizator, prin intermediul/accesarea căruia veți avea acces la produsele achiziționate. Totodată, unele din aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de client, precum și pentru transmiterea către Dvs. a ofertelor promoționale, în mod ocazional.
De asemenea, în timpul utilizării platformei www.salregia.ro, sunt colectate de către societatea noastră date referitoare la istoricul căutărilor Dvs., respectiv: articole citite, produse vizualizate etc. Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.
Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv, să optimizăm și îmbunătățim funcționarea platformei noastre, astfel încât să vă oferim o experiență cât mai plăcută cu ocazia utilizării acesteia.

2) Procesarea formularului de contact / ofertă

SC TMB IMPEX S.R.L. va folosi informațiile pe care le furnizați în secțiunea corespunzătoare de contact, existentă pe site, exclusiv cu scopul de procesa solicitarea dumneavoastră.

Prin furnizarea oricăror date cu caracter personal prin intermediul site-ului SC TMB IMPEX S.R.L., înțelegeți și sunteți de acord că datele dumneavoastră vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Politicii de protecție a datelor a SC TMB IMPEX S.R.L.

Totodată, unele din aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de client, precum și pentru transmiterea către Dvs. a ofertelor promoționale, în mod ocazional.
Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv, să optimizăm și îmbunătățim funcționarea platformei noastre, astfel încât să vă oferim o experiență cât mai plăcută cu ocazia utilizării acesteia.

SC TMB IMPEX S.R.L. se obligă să nu prelucreze datele cu caracter personal furnizate în alt scop decât acela pentru care au fost transmise, cu excepția situațiilor în care există consimțământul dumneavoastră expres pentru a le utiliza și în alte scopuri.

3) Publicații / Newsletter

Dacă v-ați abonat în secțiunea de Publicații / Newsletter a SC TMB IMPEX S.R.L., datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate cu scopul exclusiv de a vă transmite aceste informări cu conținut juridic.

Datele dumneavoastră cu caracter personal urmează a fi șterse de îndată, atunci când anulați abonamentul din secțiunea de Publicații / Newsletter a SC TMB IMPEX S.R.L.

Vă puteți dezabona în orice moment prin intermediul link-ului atașat Publicației / Newsletter-ului primit sau printr-o solicitare scrisă adresată Responsabilului cu protecția datelor al SC TMB IMPEX S.R.L.

Cine are acces la datele Dvs.?

SC TMB IMPEX S.R.L., în calitate de operator de date cu caracter personal a desemnat un Responsabil cu Protecția Datelor, având obligația de a asigura respectarea prevederilor GDPR în operațiunile de prelucrare de date efectuate de către societate.

Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a se adresa în orice moment, în mod direct, Responsabilului cu protecția datelor, cu privire la orice aspecte legate de prezenta Politică, utilizând date de contact de mai jos:

E-mail:office@salregia.ro tel. 0739.999.959. Adresă de corespondență:

Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu 29, demisol, sector 2, România.

Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a platformei, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

 1. Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
 2. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;
 3. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
 4. Servicii de curierat/poștă – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
 5. Servicii de procesare plăți online – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
 6. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
 7. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă, cnp;
 8. Servicii juridice – nume, prenume, adresă, cnp;

Cât timp sunt stocate datele Dvs.?

SC TMB IMPEX S.R.L. poate păstra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, în conformitate cu scopurile indicate anterior.

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

Datele pe care le furnizați prin abonarea în secțiunea de Publicații / Newsletter a site-ului nostru sunt păstrate până la momentul dezabonării voluntare, efectuate prin intermediul link-ului conținut în Publicația / Newsletter-ul primit sau al unei solicitări scrise, adresate la Responsabilul nostru pentru protecția datelor.

Care sunt drepturile Dvs.?

 1. – dreptul de acces la date – aveți dreptul de a obține din partea SC TMB IMPEX S.R.L. o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective; totodată, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate societății noastre și care fac obiectul prelucrării; pentru orice alte copii solicitate de Dvs., SC TMB IMPEX S.R.L. poate percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative; în cazul în care introduceți cererea în format electronic și cu excepția cazului în care solicitați un alt format, informațiile vă vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;
 2. – dreptul la rectificare –aveți dreptul de a obține rectificarea de către SC TMB IMPEX S.R.L. a datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; SC TMB IMPEX S.R.L. va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
 3. – dreptul la ștergerea datelor –aveți dreptul de a obține din partea SC TMB IMPEX S.R.L. ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar SC TMB IMPEX S.R.L. are obligația de a șterge datele respective, atunci când: 1) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; 2) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; 3) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; 4) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; 5) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce revine SC TMB IMPEX S.R.L. în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române; SC TMB IMPEX S.R.L. va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ștergere a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
 4. – dreptul la restricționarea prelucrării –aveți dreptul de a obține din partea SC TMB IMPEX S.R.L. restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri: ) contestați exactitatea datelor, pentru perioada care îi permite 1) SC TMB IMPEX S.R.L. să verifice exactitatea datelor; 2) prelucrarea este ilegală, iar Dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; 3) SC TMB IMPEX S.R.L. nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; 4) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale SC TMB IMPEX S.R.L. prevalează asupra drepturilor Dvs.; SC TMB IMPEX S.R.L. va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restricționare a prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
 5. – dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către SC TMB IMPEX S.R.L., într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; în exercitarea acestui drept, aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la SC TMB IMPEX S.R.L. la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
 6. – dreptul la opoziție –aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;
 7. – dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
 8. – dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
 9. – dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de SC TMB IMPEX S.R.L. pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

SECURITATEA PRELUCRĂRII

SC TMB IMPEX S.R.L. a adoptat măsuri tehnice și organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate în conformitate cu cerințele GDPR, cu scopul de a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva oricăror acțiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzătoare sau divulgare, modificare neautorizată, distrugere sau pierdere accidentală.

Toți angajații și colaboratorii SC TMB IMPEX S.R.L. precum și orice terțe părți care acționează în numele și pe seama SC TMB IMPEX S.R.L. sunt obligați să respecte confidențialitatea informațiilor dumneavoastră, în conformitate cu prevederile prezentei Politici.

PRELUCRARE AUTOMATĂ DE DATE. COOKIE

Site-ul www.salregia.ro folosește identificatori de tip Cookie.

 Politica de utilizare cookies

Această politică se referă la cookies și paginile web operate de TMB IMPEX SRL, București

 1. Ce este un cookie?

Un cookie este un fișier text de mici dimensiuni, format in general din identificatori, nume ale website-urilor litere și numere, căruia utilizatorul, când navighează pe pagina web prin intermediul unui browser web (ex: Internet Explorer, Chrome, etc.), ii poate permite sau nu instalarea prin stocare pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente folosite de acesta. Fișierul cookie este “pasiv” (nu contine programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard disk-ul utilizatorului).

 1. La ce sunt folosite cookies?

Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea către acesta a unui conținut adaptat preferințelor sale. Cookies asigură utilizatorului o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile SalRegia pentru a oferii servicii confortabile utilizatorului, cum ar fi: preferințele in materie de confidentialitate online, produse sau publicitate. Cookies sunt utilizate in pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să ințelegem modul in care un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permițându-ne imbunătățirea structurii și conținutului acestora.

 1. Ce tipuri de cookies folosim?

Folosim două tipuri de cookies: de sesiune – fișiere temporare ce rămân in terminalul utilizatorului până la inchiderea sesiunii de navigare sau inchiderea aplicației (browser-ului web) persistente – fișiere care rămân in terminalul utilizatorului pe o perioadă definită de parametrii acelui cookie sau până sunt șterse manual de utilizator.

 1. Cum sunt folosite cookies de catre acest site?

O vizită pe acest site poate plasa următoarele tipuri de cookies, in funcție de consimțământul exprimat de utilizator:

Cookie-uri de performanță a site-ului;

Cookie-uri de analiză a vizitatorilor;

Cookie-uri de inregistrare;

Cookie-uri pentru publicitate;

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Exemple privind utilitatea cookies (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont): 

Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – produse și servicii.

Oferte adaptate intereselor utilizatorilor;

Reținerea detaliilor de autentificare (utilizator și parolă);

Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții safe search);

Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;

Furnizarea de publicitate relevantă pentru utilizator;

Măsurarea, optimizarea și caracteristicile analitice – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile derulează această analiză a utilizării lor pentru a imbunătăți conținutul acestora in beneficiul utilizatorului.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar dacă utilizatorul iși exprimă consimțământul expres și neechivoc in legătură cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul iși poate retrage consimțământul in orice moment prin modificarea setărilor aferente browser-ului utilizat.

Detalii privind modificarea setărilor browserelor puteți găsi pe website-urile dezvoltatorilor browserelor.

 1. Ce date conțin cookies?

In cele mai multe cazuri, cookies nu identifică in mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care aceștia au accesat anumite pagini web. Aceste date sunt criptate intr-un mod care nu permite accesul neautorizat al terților.

 1. Retenția și ștergerea cookies

In general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookies pe terminalul utilizatorului in mod implicit. Aceste setări pot fi modificate de către utilizator astfel incât administrarea automată a cookies să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când cookies sunt trimise către terminalul său.

 1. Actualizări ale politicii de cookies

SalRegia poate actualiza prezenta politică de cookies pentru a reflecta schimbări ale diverselor cookies folosite in scop operațional, juridic sau de reglementare. Vă rugăm să citiți regulat politica de cookies pentru a vă asigura că sunteți informat corespunzător cu privire la modul in care utilizăm cookies.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că prezenta Politică poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, prin actualizarea site-ului www.salregia.ro. Prin urmare, este necesar să verificați această pagină pentru orice actualizare.

Vă rugăm să nu continuați să utilizați site-ul www.salregia.ro dacă nu sunteți de acord cu astfel de modificări.

Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de SC TMB IMPEX S.R.L., conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Vă mulțumim!