Realitatea arată că persoanele care vin des la terapie în salină, ajung să scape de a fi dependenți de anumite medicamente.

Ar trebui să încetez să mai folosesc medicamente în timpul terapiei cu sare?

Ar trebui să încetez să mai folosesc medicamentele în timpul terapiei cu sare?

Salinoterapia nu înlocuiește medicația pe care v-a prescris-o medicul curant. Salinoterapia este o terapie complementară și împreună produc efecte mult mai bune.

Aceasta nu presupune întreruperea prescripției medicale recomandată de către specialiști, ci poate fi utilizată concomitent cu schema de tratament, pentru efecte mai bune.

Totodată, trebuie menționat că salinoterapia, spre deosebire de medicamente, nu oferă dependență și poate ameliora/vindeca cu succes afecțiunile în curs.

Pe de altă parte, realitatea arată că persoanele care vin des la terapie în salină, ajung să scape de a fi dependenți de anumite medicamente pentru că episoadele severe ale afecțiunii se reduc ca intensitate sau ca frecvență. În plus, terapia cu aerosoli salini uscați de sare este 100% naturală.

Atenție: consultați-vă întotdeauna cu medicul curant, urmați sfaturile acestuia și schema de tratament pe care v-o prescrie în cazul in care aveți deja un diagnostic.

Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI!