Salinoterapia pote fi combinata cu medicina clasică astfel încât să contribuie la o ameliorare / vindecare rapidă.

Cât de sigură

Cât de sigură este salinoterapia?

Salinoterapia este sigură și poate fi combinată cu medicina clasică astfel încât să contribuie la o ameliorare / vindecare rapidă a unor simptome, cât și a afecțiunilor care le provoacă.

În general, ședințele de salinoterapie și-au dovedit eficiența încă din cele mai vechi timpuri. Spre deosebire de medicina tradițională ce deseori poate oferi un disconfort sau anumite efecte adverse, inhalațiile de sare sunt pe deplin neinvazive, nedureroase și eficiente pe termen scurt, mediu și lung.

Deși nu sunt cunoscute efecte adverse, recomandăm a solicita opinia medicului de specialitate în cazul în care vă confruntați cu anumite afecțiuni.

Medicii sunt cei care deseori recomandă ședințele de salinoterapie și realitatea arată că foarte multe persoane cu afecțiuni respiratorii au reușit să rezolve aceste probleme și să observe îmbunătățiri majore. Acesta este și motivul pentru care oamenii aleg să vină la salină din cele mai vechi timpuri.

Totuși, pentru bebeluși și copiii sub 2 ani, recomandăm să obțineți recomandarea medicului. De asemenea, suntem prezenți la recepția salinei, iar dacă se întâmplă ca o persoană să nu să simtă bine în interior, vom oferi imediat sprijin și intervenție. Menționăm că astfel de cazuri sunt extrem de rare și că majoritatea persoanelor primesc fără probleme aerul cu sare din salină.

Aceste sunt doar o parte din beneficiile salinoterapiei din salina SalRegia. Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI!