Ce să port în salină? Nu îți condiționăm vestimentația la SalRegia în niciun fel. Îți sugerăm să optezi și pentru îmbrăcăminte lejeră.

Ce ar trebui să port la ședințele de tratament în salină?

Ce ar trebui să port la ședințele de tratament în salină?

Nu îți condiționăm vestimentația la SalRegia în niciun fel. Însă, având în vedere că aici ar trebui să te relaxezi, îți sugerăm să optezi și pentru îmbrăcăminte adecvată, lejeră, care să-ți permită să te miști în voie, exact ca și cum ai face sport sau te-ai relaxa acasă.

Desigur, totul într-o notă decentă. Nu uitați și că temperatura în salină atinge o valoare medie de 22 grade Celsius și o umiditate aproximativă de 50%, așa că vă recomandăm să vă îmbrăcați ținând cont de aceste aspecte.

Adulții vor primi învelitoare de unică folosință pentru încălțăminte, ca să limiteze răspândirea murdăriei și transferul de bacterii.

Totodată, în cazul în care vă prezentați alături de copii, vă recomandăm să aveți în vedere ca întreaga ținută să fie curată, implicit pantofii și/sau șosetele.

În cazul persoanelor cu păr lung se recomandă ca acesta să fie strâns în coc, pe lângă recomandarea de a evita utilizarea sau contactul cu soluții parfumate, ori fumatul, înainte de ședința de salinoterapie.

Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI!