Odată ce începeți un ciclu de ședințe de salinoterapie vă puteți aștepta chiar de la primele sesiuni să observați rezultate.

Ce rezultate pot aștepta?

Ce rezultate pot aștepta?

 

Odată ce începeți un ciclu de ședințe de salinoterapie vă puteți aștepta chiar de la primele sesiuni să observați îmbunătățiri generale asupra organismului și a stilului de viață.

Salinoterapia sau terapia cu aerosoli salini uscați este un tratament natural și foarte eficient pentru multiple afecțiuni respiratorii. Inhalarea de aerosoli salini va provoca o fluidificare a mucusului în exces din plămâni sau tractul superior, calmarea iritațiilor mucoasei respiratorii și după această fază poate ajuta la creșterea imunității întrucât sarea conține o mulțime de minerale care nu se regăsesc frecvent în alimentația curentă.

Desigur, trebuie avut în vedere că pentru cele mai bune rezultate trebuie urmată o cură de cel putin 5 ședințe în zile consecutive sau 10 ședințe cu cel mult 2 zile pauza între 2 ședințe. Pentru schema de tratament adecvată fiecărei afecțiuni consultați secțiunea câte sesiuni sunt recomandate.

Cercetările realizate din 1900 și până în prezent, privind rezultatele oferite de către salinoterapie, au arătat că pacienții au un tonus mult mai ridicat, că afecțiunile medicale s-au redus sau au fost ameliorate complet, iar corpul a devenit mult mai rezistent la factorii degenerați la care este expus în mod constant.

Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI