Nimeni cu mine in salina - Vă oferim posibilitatea de a vă bucura de ședințe de relaxare în intimitatea proprie in salonul VIP.

Pot cere să nu fie nimeni în salină cu mine

Pot cere să nu fie nimeni în salină cu mine?

Bineînțeles! Vă oferim posibilitatea de a vă bucura de ședințe de relaxare în intimitatea proprie, caz în care vă sugerăm să solicitați o rezervare a salonului VIP.

Acest salon include două fotolii premium și un spațiu privat, liniștit și confortabil pentru a petrece timp de calitate singur sau alături de o altă persoană, fie ca este din familie sau prieten. 

Salonul VIP este deseori închiriat de cuplurile care își doresc să trăiască o experiență de sănătate inedită, să nu fie deranjați de nimeni și să se relaxeze împreună.

Recomandăm o astfel de experiență pentru cuplurile căsătorite, pentru cuplurile care își fac cadouri frumoase (cum ar fi de Ziua Îndrăgostiților) sau aniversare căsătorie. Vă asigurăm că vă veți putea bucura din plin de acest timp petrecut aici și ce este mai important, veți pleca acasă cu o doză în plus de sănătate.

Dacă doriți să faceți salinoterapie împreună cu copilul dar să nu mai fie alte persoane străine în cameră, salonul VIP este alegerea ideală. Avem și aici numeroase jucării și reviste și cărti de citit.

Există posibilitatea de a închiria și salonul comun, pentru tarife și condiții, sunați-ne!

Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI!