Interiorul salinei este cu adevărat relaxant încât mulți vizitatori care vin constant la noi aleg să răsfoiască o carte sau o revistă.

DE CE ESTE atât de relaxant în interiorul salinei?

DE CE ESTE atât de relaxant în interiorul salinei?

Ținând cont de proprietățile fizico-chimice ale sării și de modul în care ionii de sare sunt absorbiți în organism, de modalitatea în care contribuie la eliberarea substanțelor a și elementelor nocive în mod natural, terapia cu sare oferă și o senzație de liniște, de confort.

De asemenea, nu există factori perturbatori care v-ar putea distrage atenția de la practicile relaxante pe care le veți derula pe parcursul unei ședințe astfel încât, salinoterapia se dovedește a fi cu adevărat reconfortantă.

Interiorul salinei este cu adevărat relaxant încât mulți vizitatori care vin constant la noi aleg să răsfoiască o carte sau o revistă din minibiblioteca pe care o punem la dispoziție în timp ce se bucură de inhalațiile benefice pentru organism. De asemenea, sunt persoane care preferă să-și facă ședința de terapie în salină, în timp ce lucrează pe laptop.

In plus, ionii negativi pe care sarea ii generează in mod natural, contribuie la starea generală de bine, ei neutralizeaza ionii cu incărcare pozitivă (praf, alergeni, bacterii, virusi, etc…).

Vino la noi la salină și experimentează clipe de reală relaxare!

Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI!

Call Now Button