Salinoterapia este o modalitate de tratament din sfera terapiilor complementare ce impune inhalarea ionilor de sare denumiți și aerosoli.

Ce este salinoterapia?

Ce este salinoterapia?

Salinoterapia este o modalitate de tratament din sfera terapiilor complementare ce impune inhalarea ionilor de sare denumiți și aerosoli, care sunt absorbiți cu ușurință de către organism, la nivel extern și intern. Terapia cu sare este în același timp cunoscută prin denumirea de haloterapie.

Pielea și sistemul circulator preiau ionii de sare și îi transmit către principalele organe, astfel încât, prin depunerea acestora la nivel intern, salinoterapia poate favoriza fluidificarea mucusului, a secrețiilor respiratorii, pulmonare și bronșice, contribuie la creșterea și absorbția unei cantități optime de oxigen în sânge, facilitând inclusiv o bună circulație sangvină și desfășurarea optimă a funcțiilor tuturor organelor, la nivel intern.

O ședință de salinoterapie are durata de 60 minute, timp în care puteți realiza o serie de activități relaxante care să completeze eficacitatea acestei terapii.

Sarea disponibilă în cadrul centrului SalRegia este preluată din minele de la Praid. Utilizăm și sare de Himalaya. Așadar, putem afirma că, proprietățile sterile și dezinfectante sunt de 3 ori mai mari decât condițiile de igienă disponibile într-un centru medical în care se efectuează intervenții chirurgicale.

Mediul în care veți realiza sesiunile de terapie este pregătit cu atenție, astfel încât veți putea detoxifia cu ușurință întregul organism, într-un mod plăcut și relaxant, care vă va aduce numeroase beneficii asupra sănătății fizice și a celei psihologice.

Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI!