Salina pentru copii este o formă de tratament ce poate fi utilizată inclusiv la copiii de peste 8 luni, în vederea ameliorării unor boli.

Salina pentru copii

Salina pentru copii

Datorită sistemului imunitar precoce și predispus la numeroase afecțiuni, salinoterapia este o formă de tratament ce poate fi utilizată inclusiv la copiii cu vârsta de peste 8 luni, în vederea ameliorării unor boli, pentru creșterea capacității naturale de autoapărare împotriva factorilor degenerativi, fie pentru prevenție.

Dispunem de o încăpere special amenajată pentru aceștia, astfel încât și cei mici să se poată relaxa atunci când veniți cu ei la SalRegia.

Salinoterapia s-a dovedit a fi extrem de benefică pentru copii în ceea ce privește ameliorarea răcelilor și a infecțiilor recurente, contribuie la prevenirea întârzierii dezvoltării fizice și inclusiv la creșterea eficienței tratamentelor medicamentoase.

Salina pentru copii: Studiile arată că salinoterapia are o eficiență de peste 75% la copii, organismul acestora răspunzând mult mai ușor față de cel al adulților, al căror organism este afectat constant de stres și oboseală, factori ce pot întârzia vindecarea.

Terapiile uzuale pot fi dificile și neplăcute pentru copii, mai ales dacă e să amintim de o serie de instrumente medicale sau substanțe pe care copiii sunt forțați să le accepte, lucru ce duce deseori la traume. Însă, datorită faptului că salinoterapia este o terapie neinvazivă, nedureroasă și per ansamblu, o experiență relaxantă, aceștia vor fi extrem de confortabili și deschiși cu utilizarea ei.

În timp ce se vor juca, corpul lor se va vindeca sau organismul va fi întărit pentru a se proteja singur de neplăcerile ulterioare.

Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI!

Call Now Button