Pentru a obține cele mai bune rezultate, avem rugămintea de a nu utiliza substanțe parfumate: parfum sau apă de colonie.

Pot purta parfum / apă de colonie?

Pot purta parfum / apă de colonie?

Știm că utilizarea unor esențe parfumate vă poate ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit. Însă, din respect față de toți clienții noștri, cât și pentru a obține cele mai bune rezultate, avem rugămintea de a nu utiliza substanțe parfumate sau de a ingera o serie de substanțe toxice ce pot emana mirosuri, fum, particule nocive, înainte de a vă prezenta la salină.

Pe lângă faptul că anumite categorii de persoane cu sensibilități pot fi afectate de acest lucru atunci când o încăpere este utilizată în comun, substanțele se pot amesteca cu ionii de sare și să se depună în organism, reducând eficiența sesiunii de salinoterapie.

Este indicat și să vă abțineți de la fumat înainte de a intra în salină, tot din aceleași considerente. Vă rugăm să aveți în vedere că personalul nostru vă poate reprograma sesiunea de terapie în altă perioada în cazul în care nu respectați cerințele impuse mai sus. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI!