Salinoterapia nu cauzează efecte secundare. Însă, trebuie să luați în calcul o serie de factori excepționali.

Care sunt efectele secundare?

Care sunt efectele secundare?

Salinoterapia nu cauzează efecte secundare.

Însă, trebuie să luați în calcul o serie de factori excepționali precum situațiile în care aveți o serie de probleme respiratorii, dacă sunteți actual sau vechi consumator de tutun sau dacă trăiți într-o zonă în care există numeroși factori poluanți sau potențiali alergeni.

În aceste cazuri, ședințele de salinoterapie vor contribui la fluidificarea mucusului prezent la nivelul căilor respiratorii, cât și la eliminarea toxinelor prezente la nivelul plămânilor. Astfel, pot fi emanate o serie de secreții, o ușoară iritație oculară sau a gâtului, ce pot fi ameliorate cu gargară, respectiv prin utilizarea unor tratamente pentru ochi.

Este posibil ca în primele ședințe să apară tusea sau să se amplifice simptomele unor afecțiuni. Acestea se vor diminua considerabil sau vor dispărea odată ce veți efectua următoarele ședințe. Acest lucru este perfect normal, este răspunsul organismului la efectul de curățare al sării.

Așadar, dacă după vizita la salină apare tusea, este normal, mai ales atunci când pacientul are deja mucoasa respiratorie inflamată din cauza unor anumite afecțiuni. Soluția este o cură sănătoasă de salină!

Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI!