Este benefic să respiri sare pentru o sănătate bună a sistemului respirator. Mulți medici recunosc valoarea acestei terapii complementare.

Se spune ca sarea nu este bună pentru sănătate. DE CE ESTE BINE SĂ RESPIRI SARE?

Se spune ca sarea nu este bună pentru sănătate. DE CE ESTE BINE SĂ RESPIRI SARE?

Amintim că sarea sub formă alimentară, cea prezentă pe rafturile magazinelor, reprezintă ingredientul ce se introduce în mod direct în sistemul gastrointestinal.

De asemenea, sarea alimentară este procesată și absorbită la un nivel înalt de către organism, fiind stocată în organele cheie, cu posibilitatea de a cauza o serie de afecțiuni cardiace, diabet etc.

Însă, vaporii de sare au o concentrație infirmă și contribuie la sănătatea corpului prin procesarea acestora de către piele și de sistemul respirator.

Este benefic să respirați sare pentru o sănătate bună a sistemului respirator. Mulți medici recunosc valoarea acestei terapii complementare și își trimit direct pacienții la ședințele noastre de inhalare în salină. De asemenea, oamenii sunt cei care observă efecte benefice pe termen scurt, mediu și lung, motiv pentru care ei aleg să revină în mod frecvent la noi.

Dacă aveți dubii în ceea ce privește acțiunea terapeutică a salinei asupra condiției dumneavoastră medicale, vă recomandăm să vă adresați medicului și să discutați împreună despre acest lucru, pentru detalii suplimentare.

Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI!

Call Now Button