Avantajele terapiei cu sare: salinoterapia nu are efecte adverse indiferent de perioada pentru care este utilizată ca tratament.

Care sunt avantajele terapiei cu sare comparate cu medicina prescrisă?

Care sunt avantajele terapiei cu sare comparate cu medicina prescrisă?

Atât salinoterapia, cât și medicina prescrisă, pot oferi rezultate excelente în prevenirea, ameliorarea și tratarea unor afecțiuni de sănătate. Însă, medicina tradițională poate avea o serie de efecte adverse, mai ales atunci când terapia este una recurentă sau implică tratamente speciale precum chimioterapia, administrare de antibiotice etc.

Salinoterapia nu are efecte adverse indiferent de perioada pentru care este utilizată, iar aceasta contribuie la îmbunătățirea constantă a organismului chiar și atunci când este utilizată ca tratament primar sau drept tratament adițional.

În cazul copiilor, a persoanelor care vor să evite medicația cu substanțe chimice și efecte adverse necunoscute, terapia în salină oferă o alternativă mult mai sănătoasă. Desigur, în funcție de afecțiune și de pacient, cele două componente – terapia în salină și medicația prescrisă – pot funcționa cel mai bine împreună. În general, medicii sunt cei care pot decide cel mai bine acest lucru, având în vedere și istoricul medical al fiecărui pacient în parte, precum și severitatea afecțiunii acestuia.

Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI!

Call Now Button