Salinoterapia - Sălile de suprafață sunt medii controlate în care se regăsește o cantitate mai mare de sarecu mediul perfect controlat.

Cum acționează salinoterapia?

Cum acționează salinoterapia?

Dacă obișnuiți să frecventați deseori minele de sare și ați remarcat starea de bine pe care v-o oferă vizitele într-un astfel de mediu, trebuie să știți că salinoterapia sau haloterapia funcționează pe un principiu similar. Diferența este că salina artificială de suprafață este mediu controlat în care se regăsește o cantitate mai mare de sare, implicit mediul poate fi perfect controlat astfel încât să asigure efectele dorite.

De exemplu, la SalRegia se asigură o umiditate medie de 55%, precum și o temperatură medie de 22℃. Acești parametrii permit ca particule de sare de dimensiuni micro, ce nu sunt vizibile cu ochiul liber, să fie inspirate și/sau absorbite cu ușurință.

Datorită solubilității sale, ionii de sare sunt preluați de apa din celulele organismului ce acoperă peste 70% din totalitatea acestuia, și sunt transmiși către organele principale precum pielea, plămânii, stomacul etc. Ulterior, organele produc un efect natural de detoxifiere și de eliberare a substanțelor/elementelor toxice prezente în organism, instalându-se o respirație mai ușoară, o senzație de libertate și relaxare.

Astfel, bacteriile sunt combătute, diminuând simptomele negative ale unor afecțiuni. Și totodată, apariția bolilor sau agravarea acestora este limitată, corpul beneficiind de întregul suport necesar pentru vindecare.

Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI!

Call Now Button