Există câteva reguli generale de bună purtare pe care ne dorim ca toți vizitatorii salinei să le respecte.

Reguli generale de conduită

Reguli de conduită in salină

Scopul acestor reguli este ca toți vizitatorii salinei să se poată bucura în mod optim și cât mai plăcut de toate beneficiile pe care le oferă Salina SalRegia. Vă mulțumim anticipat!

►   Accesul se face doar cu programare. Scopul programărilor este ca la ora la care dvs. doriți să ne vizitați, să ne asigurăm că este spațiu suficient și confortabil pentru toți vizitatorii salinei.

►   Durata unei ședințe este de 60 de minute și incepe intotdeauna la ora programată, nu la ora sosirii. Vă rugăm să respectați ora la care v-ați programat pentru a nu supraaglomera spațiul salinei.

►   Incălțăminte de interior. În salină este obligatoriu să purtați botoși de unică folosință pe care ii găsiți la receptie. Doar pentru copii se admit șosete curate de schimb sau botoși de interior pe care vă rugam să ii aduceți de acasă. Este esențial să nu vă descălțați și să nu stați cu picioarele goale. La plecare, botoșii folosiți se aruncă doar la coșul special din recepție.

►   Pentru că în salină temperatura este in jurul a 22 grade Celsius, este bine să vă asigurați că aveți la dumneavoastră imbrăcăminte adecvată. Este de preferat să optați pentru îmbrăcăminte lejeră și confortabilă. Mulți copii adoră să se joace în sare, iar dacă le puteți permite această activitate distractivă, vă rugăm doar să aveți în vedere că ei ar putea avea nevoie de un al doilea rând de haine în bagaj.

►   Umiditatea este in medie 50%, un prag normal ce vă permite un confort optim.

►   Nu este permis consumul de băuturi sau alimente în camerele cu sare

►   Nu este permis accesul cu genți sau rucsac sau sacoșe voluminoase in camerele cu sare.

►   Conform terapeuților în salinoterapie, pentru maximizarea efectelor benefice ale salinoterapiei, vă recomandăm ca după ședință să nu consumați lichide ori alimente timp de cel puțin 30 de minute.

►   Salina este destinată atât persoanelor care acuză anumite afecțiuni ori probleme de respirație, ci și celor care au o stare bună de sănătate.

►   Persoanele cu febră sau in primele 3 zile de la debutul acesteia nu pot intra in salină, atunci este perioada de maximă contagiozitate.

►   Sarea poate să irite ușor mucoasa nazală, motiv pentru care este posibil să aveți secreții. Acesta nu este un lucru rău, doar că vă rugăm să vă asigurați că aveți la dumneavoastră șervețele nazale pe care să le aruncați după folosire doar la coșurile special amenajate in interior. Nu este permis schimbul scutecelor in camerele cu sare.

►   Asigurați-vă că v-ați documentat inainte de vizita in salină cu privire la afecțiunile pentru care salinoterapia este contraindicată.

►   Atenție: Dacă dumneavoastră, un membru care vă însoțește sau o persoană pe care o observați în salină are o criză de astm, acuză senzație de amețeală ori chiar leșină, este important să vă adresați imediat angajaților noștri de la recepție. Persoana în cauză trebuie să iasă rapid din salină.

►   Sarea și mediul din salină pot deteriora bijuteriile din metale prețioase. De aceea, recomandăm de fiecare dată să nu purtați bijuterii în salină. Vă rugăm să înțelegeți că nu ne putem face responsabili pentru degradarea acestora.

►   Salina artificială este un mediu excelent pentru recuperare și relaxare, motiv pentru care vă încurajăm să aduceți și să citiți un ziar, o revistă sau o carte.

►   Cu toate că în salină aveți voie să ascultați muzică în căști, este interzis să deranjați celelalte persoane din interior ascultând muzică la volum mare, făcând zgomote sau purtând conversații telefonice pe ton înalt.

►   Nu aplicați parfum pe haine sau pe piele înainte de a intra în salină, pentru a evita disconfortul celorlalți vizitatori. Rugăm fumătorii să se abțină de la fumat cu cel puțin o oră inainte de a vizita salina.

►   Pentru ca toți vizitatorii să se bucure de beneficiile salinei și spațiile interioare, este important ca toată lumea să păstreze curățenia. Jucăriile se vor strânge la locul de joacă la finalul ședinței. De asemenea, vă rugăm să aveți grijă ca cei mici să nu se urce cu picioarele pe scaune și să-i supravegheați pentru a avea o conduită decentă, pentru păstrarea lucrurilor în bună stare.

►   Nu aveți voie să scoateți sare din salină.

►   Vă rugăm să-i supravegheați pe cei mici astfel încât să nu arunce cu sare, să nu-i deranjeze pe ceilalți adulți sau copii din incinta salinei și să nu deterioreze mobilierul din salină, pus la dispoziția tuturor.

►   Copiii sub 10 ani trebuie să fie însoțiți de un adult pe tot parcursul șederii în salină. Responsabilitatea supravegherii copiilor este in sarcina adulților care ii insoțesc.

►   Dacă faceți fotografii și apar alte persoane in acestea, cereți-le acordul dacă doriți să le publicați.

►   Pentru a păstra un mediu plăcut și confortabil pentru toți vizitatorii, ne rezervăm dreptul de a interzice accesul in interior pentru persoanele aflate în stare de ebrietate ori sub influența unor substanțe nefaste, a persoanelor cu haine nepotrivite sau urât mirositoare, precum și a animalelor de companie.

 

Pentru a vizualiza toate intrebările frecvente apasă AICI

Call Now Button