Există câteva reguli generale de bună purtare pe care ne dorim ca toți vizitatorii salinei să le respecte.

Reguli generale de conduită

Reguli generale de conduită

Există câteva reguli de bună purtare pe care ne dorim ca toți vizitatorii salinei să le respecte, pentru ca toată lumea să se poată bucura în mod optim de toate beneficiile expuse pe larg mai sus.

Regulamentul de conduită include următoarele:

 1. În salină vă rugăm să purtați botoșeii de unică folosință ori botoși de casă pentru cei mici. Este esențial să nu vă descălțați și să nu stați cu picioarele goale.
 1. Pentru că în salină temperaturile sunt in medie 20 grade Celsius, este bine să vă asigurați că aveți la dumneavoastră o haină groasă (de preferat, să vă îmbrăcați în straturi, ca să puteți ajusta îmbrăcămintea în funcție de cum vă este mai comod). Cât privește umiditatea, aceasta este in medie 50%, un prag normal ce vă permite un confort optim.
 2. Salina nu este destinată doar persoanelor care acuză anumite afecțiuni ori probleme de respirație, ci și celor care au o stare bună de sănătate.
 3. Un fenomen interesant în salină este că sarea poate să irite ușor mucoasa nazală, motiv pentru care veți observa că veți avea secreții. Acesta nu este un lucru rău, doar că vă rugăm să vă asigurați că aveți la dumneavoastră șervețele nazale pe care să le aruncați după folosire la coșurile special amenajate.
 1. Vă rugăm să acordați atenție modului în care ii îmbrăcați pe cei mici. Este de preferat să optați pentru îmbrăcăminte și încălțăminte lejeră și confortabilă.
 1. Mulți copii adoră să se joace în sare, iar dacă le puteți permite această activitate distractivă, vă rugăm doar să aveți în vedere că ei ar putea avea nevoie de un al doilea rând de haine în bagaj.
 1. Atenție: Dacă dumneavoastră, un membru care vă însoțește sau o persoană pe care o observați în salină are o criză de astm, acuză senzație de amețeală ori chiar leșină, este important să vă adresați imediat angajaților noștri de la recepție. Persoana în cauză trebuie să iasă rapid din salină.
 1. Sarea și mediul din salina pot deteriora bijuteriile din metale prețioase. De aceea, recomandăm de fiecare dată să nu purtați bijuterii în salină. Va rugăm să înțelegeți că nu ne putem face responsabili pentru degradarea acestora.
 1. Conform terapeuților în haloterapie, este bine să consumați aproximativ 0.5 litri de apă înainte de a începe terapia cu sare. De asemenea, pentru maximizarea efectelor benefice ale salinoterapiei, vă recomandăm ca după ședință să nu consumați lichide ori alimente timp de cel puțin 30 de minute.
 1. Nu este permis consumul de băuturi sau alimente în salină.
 1. Salina poate fi un mediu excelent pentru relaxare și recuperare, motiv pentru care vă încurajăm să aduceți și să citiți un ziar, o revistă sau o carte. De asemenea, puteți folosi fără probleme gadgeturile, laptopul și telefonul mobil.
 1. Cu toate că în salină aveți voie să ascultați muzică în căști, este interzis să deranjați celelalte persoane din interior ascultând muzică la volum mare, făcând zgomote sau purtând conversații telefonice pe ton înalt.
 1. Nu aplicați parfum pe haine sau piele înainte de a intra în salină, pentru a evita disconfortul celorlalți vizitatori. Salina este un mediu închis și trebuie să fie confortabil pentru toată lumea.
 1. Pentru ca toți vizitatorii să se bucure de beneficiile salinei și spațiile interioare, este important ca toată lumea să păstreze curățenia. La locul de joacă, jucăriile trebuie strânse la finalul ședinței. De asemenea, vă rugăm să aveți grijă ca cei mici să nu se urce cu picioarele pe scaune și în general să-i supravegheați pentru a avea o conduită decentă, pentru păstrarea lucrurilor în bună stare.
 1. Nu aveți voie să scoateți sare din salină.
 1. Vă rugăm să-i supravegheați pe cei mici astfel încât să nu arunce cu sare, să nu-i deranjeze pe ceilalți adulți sau copii din incinta salinei și să nu deterioreze mobilierul din salina, pus la dispoziția tuturor.
 1. Pentru copiii sub 2 ani, accesul în salină este permis doar cu recomandarea clară a medicului și doar în prezența unui adult supraveghetor.
 1. Și copiii sub 7 ani trebuie să fie însoțiți de un adult pe tot parcursul șederii în salină.

19. Pentru a păstra un mediu plăcut și confortabil pentru toți vizitatorii, interzicem accesul in interior pentru persoanele aflate în stare de ebrietate ori sub influența unor substanțe nefaste, a persoanelor cu haine nepotrivite sau urât mirositoare, precum și a animalelor de companie.

Pentru a vizualiza toate Intrebarile frecvente apasa AICI!

Call Now Button