Salina cu bulgari de sare de la mina Praid și Himalaya pentru a replica condițiile oferite de o mină de sare cu o ventilație propice.

Salina cu bulgari de sare

Tratament 100% natural, pentru un sistem imunitar puternic

Salina cu bulgari de sare de la mina Praid și Himalaya. Punem mare preț pe calitate din dorința de a le oferi clienților noștri condiții favorabile unui tratament efectiv, astfel că am adus peste 30 tone de sare de la mina Praid și sare de Himalaya pentru a replica condițiile oferite de o mină de sare.

Un aspect foarte important este acela că la Salina SalRegia pentru generarea aerosolilor nu folosim aparate electronice, acestea emițând ioni pozitivi ce sunt dăunători. Pentru a vă putea bucura de toate beneficiile pe care le oferă salina noastră, am acoperit podeaua cu un strat generos de sare gemă, iar pereții cu bulgări mari de sare curată, extrasă la prima mână, neprelucrată chimic, de cea mai mare puritate.

Eficiență de 4 ori mai mare decât la o salină de adâncime

De ce să alegeți Salina SalRegia când există numeroase mine de sare?  Deoarece există numeroase diferențe intre acestea, diferențe notabile atunci cand le raportăm la sănătatea noastră. De la o ventilație propice și până la timpul petrecut in salină, diferențele sunt numeroase și demne de luat in considerare.

Este cunoscut faptul că minele de sare sunt create la adâncimi mari de ~ 100m sub pământ, insă ce este mai puțin cunoscut este ca au temperaturi de ~14 grade, iar umiditatea este foarte mare, de ~80%. Din aceasta cauză, in minele de sare ventilația este aproape inexistentă, un factor foarte important, la fel ca și presiunea mare, care in cazul persoanelor hipertensive nu este recomandată.

Pentru un grad ridicat de confort, salina noastră dorește să le ofere clienților condiții prielnice astfel că aici temperatura este de ~ 22 de grade, umiditatea de ~50%, iar aerul viciat este eliberat in exterior, spațiile din salină fiind permanent ventilate.

Persoanele care au mers anterior la minele de sare (Slănic, Praid, Turda, Ocnele Mari…) pot confirma că mereu li s-a recomandat să petreacă un numar mai mare de ore in salină pentru a profita la maxim de beneficiile oferite de acestea. La noi puteți petrece mai puțin timp pentru aceleași beneficii, deoarece o oră la noi este echivalentă cu 4 ore petrecute in minele de sare.

Sarea reprezintă cel mai bun dezinfectant natural pentru curățarea profundă a sistemului respirator. Eficiența salinei noastre este de 4 ori mai bună decât a minelor de sare și se datorează faptului că mediul este controlat, aerosolii sunt generați in mod natural sub forma unor microparticule de sare cu dimensiunea de 1-5 microni, care se desprind din blocurile de sare. Doar aceste particule pot ajunge până in cele mai indepărtate zone ale plămânilor, la alveolele pulmonare, reprezentând astfel cea mai bună variantă de tratament natural pentru sistemul respirator.

YouTube player

60 minute pentru un tratament eficient, de întreținere sau relaxare

4 ore intr-o salină reprezintă un număr mare de ore pe care să le petreci intr-un spațiu închis, chiar dacă există anumite activități pe care le poți face. De aceea, pentru a vă bucura per total de experiența pe care o poate oferi o salină, am amenajat spațiul in așa fel incât să puteți avea parte de toate beneficiile sale intr-un timp scurt.

Fiind 100% naturală și intr-un mediu atent controlat, care nu depinde de aparatură pentru producerea aerosolilor, o ședință de 60 min la Salina SalRegia este tocmai potrivită pentru a absorbi o cantitate arhisuficientă de aerosoli.

Pentru a vă relaxa in tot acest timp am amenajat salina asemenea minelor de sare și am adăugat și un spațiu dedicat celor mici unde să se poată juca in voie.

Pentru cei care vor să stea singuri am amenajat salonul VIP, un spațiu unde vei petrece clipe de relaxare totală.

Te poți programa flexibil, la și un sfert, la și jumătate

Trăim intr-un mediu in care suntem in continuă mișcare, ceea ce ne lasă puțin timp pentru a face mereu lucruri necesare pentru sănătatea noastră. Mai ales dacă cu greu te poți ține de o anumită programare. Noi suntem flexibili. Nu e nevoie să te programezi doar la fix, te poți programa la și un sfert, la și jumătate, etc…, astfel că ai posibilitatea de a-ți gestiona timpul eficient.

Loc de joacă pentru copii, Salon VIP pentru adulți

Ce poți face in timpul petrecut la Salina SalRegia? Salina SalRegia dispune de 2 saloane distincte, salonul principal destinat atât adulților și copiilor, cu o capacitate de 10 familii și facilități care să le permită să petreacă intr-o manieră plăcută cele 60 minute ale ședintei.

Adulții beneficiază de internet wi-fi gratuit, inclus in prețul ședinței, se pot relaxa ascultând muzică sau pot alege să citească o carte sau revistă din minibibliotecă.

Salonul pentru copii este amenajat sub forma unui loc de joacă pentru copii, unde experiența unui tratament la salină să reprezinte pentru ei doar o altă zi obisnuită de joacă. Pot fi supravegheați cu ușurință, salonul fiind alăturat celui pentru adulți.

Incă un lucru ce ne diferențiază de alte saline este salonul VIP. Acesta este destinat persoanelor ce doresc să fie singure, astfel că aici capacitatea este de doar 2 locuri. Poți fi insoțit atât de un adult cât și de un copil, acest salon avand și jucării.

Pentru a vedea opțiunile și tarifele disponibile la Salina SalRegia, apasă AICI!

Call Now Button